banner564

Altyapı yok, sorun çok

Long Beach’ta yaşayan vatandaşlar kanalizasyon olmamasından, Tuzla girişindeki Levent Sitesi sakinleri lağım sularından dert yandı 

Altyapı yok, sorun çok
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

İskele’nin parlayan yıldızı Long Beach’te yaşayan vatandaşlar kanalizasyon sorunundan, Tuzla girişindeki Levent Sitesi sakinleri ise lağım sularından dert yandı. 
İskele’nin parlayan yıldızı Long Beach’te yaşayan vatandaşlar adeta çile çekiyor. 
Bölgede kanalizasyon olmadığını belirten bölge sakinleri, kuyuların her sabah vidanjör ile boşaltıldığını ifade etti.
Diyalog muhabirine ulaşan bölge sakinleri, altyapı olmaması nedeniyle kanalizasyonun olmadığını ve her gün kuyuların dolup taştığını, bu yüzden her sabah vidanjörlerin kuyu boşaltmak zorunda olduğunu ileri sürdü. Bölge sakinleri“ her sabah iğrenç kokular ile uyanıyoruz, öğle yemeği yemeye hazırlanıyoruz yine aynı kokuyu çekiyoruz, artık bıktık usandık” şeklinde konuştu.

Kapı pencere açamıyoruz
Gazimağusa’ya bağlı Tuzla köyü girişinde bulunan Levent Sitesi’nde yaşayan bölge sakinleri ise lağım suları nedeniyle dert yanıyor.
Diyalog muhabirine konuşan site sakinleri, altyapının yetersiz olduğunu, bölgenin bataklıkta olması nedeniyle de kuyuların erken dolarak taştığını ve lağım sularının çevreye yayıldığını ifade etti. Çocuklarının sağlığının tehlike altında olduğunu belirten bölge sakinleri, pis kokular nedeniyle pencere bile açamadıklarını ifade etti ve belediyeyi bir an önce sorunu çözmeye çağırdı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Niyazi Hasan AUSTRALIA
Niyazi Hasan AUSTRALIA - 4 ay Önce

SITCHMA

Volkan Bey
Volkan Bey - 4 ay Önce

Olacagi bu. Daha kötüsü de olacak. Zenginlerin pisligini yerli halk kokusunu çeksin! işte rant, işte ganimet satışı, işte beceriksizlik, işte paragöz, Bu KKTC milletine maalesef bunlar müstahak!

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 4 ay Önce

Bizim olmayan Toprağın Altyapısını da Bizler mi Düşüneceğiz Yani ? Gelsin onu da Mal Sahibi Yapsın ne olmuş Yani ??

Hasan Muri
Hasan Muri - 4 ay Önce

WELCOME TO KA’KATC !

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473