banner564

Andorulla yaralandı

İskele - Dipkarpaz anayolunda, biri TIR üç araç çarpıştı

Andorulla yaralandı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele-Dipkarpaz anayolunda dün meydana gelen kaza, büyük bir şans eseri ucuz atlatıldı. 1 TIR ve 2 salon aracın karıştığı  kazada, Andorulla Papamichel adlı 60 yaşındaki Rum sürücü hafif yaralandı.
Polisten alınan bilgiye göre, kaza dün saat 13.15’te İskele-Dipkarpaz anayolu üzerinde, Kurtuluş kavşağı yakınlarında bulunan köprü üzerinde meydana geldi. 44 yaşındaki Fevzi Gülay, yönetimindeki MM 926 plakalı TIR’la bir anlık dalgınlık sonucunda yine aynı istikamette seyreden 32 yaşındaki Mustafa Baykara yönetimindeki HY 484 plakalı araca çok yaklaştığını farkedince ani fren yaparak yolun sağ kısmına geçti ve o sırada karşı yönden gelmekte olan Androulla Papamichel yönetimindeki KZH 784 plakalı araç ile çarpıştı.  Kazada, Fevzi Gülay yönetimindeki TIR, Mustafa Baykara’nın kullandığı  HY 484 plakalı salon aracı da yolun solundaki bariyerlere sıkıştırdı. 

Rum sürücü müşahade altına alındı
Kazada hafif yaralanan  Rum sürücü Andorulla Papamichel, tedbir amaçlı Gazimağusa Devlet Hastahanesinde müşahade altına alındı. Rum sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473