banner564

Anlatılmaz bir acı

Şerife Hemşire önce Devlet Hastanesi’nde, sonra Derince’de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı

Anlatılmaz bir acı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Başkent Lefkoşa’daki Hamitköy Barajı yakınlarında, önceki gün gizemli bir şekilde yanan araç içerisinden ağır yaralı olarak çıktıktan sonra, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitiren Şerife Örs Özer için dün iki ayrı tören düzenlendi. Şerife Örs Özer için görev yaptığı Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinden düzenlenen törende gözyaşları sel oldu. Duygu dolu anların yaşandığı törende hastane başhekimi, doktorlar ve hemşireler hazır bulundu.
Mesai arkadaşları Şerife’nin zamansız vedasının hüznünü yaşayan hemşireler, “Dünyalar iyisi bir insandı. Çalışkanlığı ve iyi kalpliliği ile örnek bir sağlık çalışanıydı. Böyle bir sonla aramızdan ayrılmasına inanmak güç. Hepimizin başı sağolsun” diyerek üzüntülerini dile getirdi.

Derince yasa büründü
Devlet Hastanesindeki törenin ardından Şerife Örs Özer, köyü olan İskele’ye bağlı Derince’de gözyaşları arasında defnedildi.
Ailesi ve sevenlerinin yanı çok sayıda seveninin katıldığı cenaze töreninde, Şerife Örs Özer’in küçük oğlu Aras da annesine olan son görevi için babası Fazlı Özer ile birlikte en ön sırada yerini aldı. 

Babası tabutun başından ayrılmadı
Kızını genç yaşta kaybeden acılı baba Yaşar Örs, bir an bile kızının tabutunun başından ayrılmadı. 
Talihsiz kadının yakınları da tabutun başında dakikalarca gözyaşı döktü. Lefkoşa Burhan Nalbatoğlu Devlet Hastanesi’nde görev yapan talihsiz kadının mesai arkadaşları da cenaze törenine katılarak, arkadaşlarına karşı son görevlerini yerine getirdi.
Talihsiz kadının cenazesi, Derince Köy Camii’nde, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Derince Köy Mezarlığı’nda, sevenlerinin duaları ve gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

Olaydaki sis perdesi henüz aralanmadı
Öte yandan Hamitköy’de ne şekilde yandığı henüz tespit edilemeyen araç ve Şerife Örs Özer’in ölümü ile ilgili başlatılan polis soruşturması devam ediyor.
Polisin, Özer’in ölümü ile ilgili her ihtimali göz önünde bulundurduğu soruşturma büyük bir titizlik ve gizlilik içerisinde yürütülüyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2017, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474