banner564

Arkadaşları  Allah korudu

Çamlıbel yakınlarında karşı şeride geçerek kaza yapan araçta bulunan ikisi de 21 yaşında olan Vedat Dedecan ile Umut Şen yaralanarak hastaneye kaldırıldı

Arkadaşları  Allah korudu
banner598

 Onur ULAĞ

Girne-Güzelyurt anayolunda dün akşam saatlerinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 21 yaşında iki genç yaralandı.
Elde edilen bilgilere göre dün saat 18.30 sıralarında Çamlıbel’den Girne’ye doğru seyreden 21 yaşındaki Vedat Dedecan sola meyilli virajda yönetimindeki CU 520 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti.
Direksiyon hakimiyeti kaybedilen CU 520 plakalı araç karşı şeride geçerek normal yolunda seyreden 28 yaşındaki Orcan Saygılı yönetimindeki MV 318 plakalı araba ile çarpıştı.
Çarpışma sonucu CU 520 plakalı araç sürücüsü Vedat Dedecan ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Umut Şen (E-21), olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yetkililerden, hastanede gerekli tetkikleri yapılan kazazedelerin müşahede altına alındığı öğrenildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Rgh
Rgh - 4 yıl Önce

Hhgfv

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473