banner564

Aşk bir günlük değil

Diyalog’a konuşan vatandaşlar, “Sadede 14 Şubat’ta değil her zaman sevdiğimizin kıymetini bilelim” dedi 

Aşk bir günlük değil
banner598

 Ömer KADİROĞLU
14 Şubat Sevgililer Günü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kutlanıyor. Çiftler, sevgililer birbirlerine hediyeler vererek günü kutlarken, Diyalog’a konuşan vatandaşlar, “Sadede 14 Şubat’ta değil her zaman sevdiğimizin kıymetini bilelim” dedi. Vatandaşlar, sevginin bir güne sığdırılmaması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, “Her gün birbirimize güzel sözler söyleyelim. Her daim sevgimizi hatırlatalım” şeklinde konuştu.

Ne dediler… Ne dediler…

Selçuk Ekendal:
Sevgililer Günü bizim gibiler için değil daha çok gençlere yönelik bir gündür. Bizim zamanımızda böyle günler yoktu. Şimdilerde çok yaygın bir hale geldi. Adet yerini bulsun diye küçük hediyeler alıyorum. Bugün de küçük bir hediyeyle geleneği bozmayacağım. Tüm sevgililere ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Derviş Coşkuner:
Sevgililer Günü, sevginin daha da anlamlı kılındığı bir gündür. Sevgi dilde değil kalben hissedilen bir duygudur. Sevgi sadece sevgiliye değil doğaya, çevreye, anne ve babaya gösterilen bir duygudur. İçten gelen bir duygu olan sevgi göstermelik olursa bir anlam ifade etmiyor. Şimdilerde Sevgililer Günü sadece eş, kız veya erkek arkadaş manasına bağlanmıştır. Sevgililer Günü bununla sınırlı olmamalıdır. Ben sevgililer gününü ailem, torunlarım ve çocuklarımla geçiriyorum. Eşime sevgililer günü dışında hediyeler alıyorum. Bu günün dışında dilediği her şeyi kendisine alıyorum amacım onu mutlu etmektir.

Necati Karavezirler:
Sevgililer Günü benim için bir anlam ifade etmiyor. Sevgi bir güne sığdırılmamalıdır. Kişiler eğer birbirlerini seviyorsa bunun bir günü olmamalıdır. Benim eşim rahmetlik oldu. Eşim hayattayken hiçbir zaman Sevgililer Günü kutlamadık. Şimdiki gençlerin eşleri ile bir ömür boyu butlu olmalarını diliyorum.

Erol Akbulut:
Sevgililer Günü benim için mazide kaldı. 60 yıl birlikte yaşadığım eşimi kaybettim. Bundan sonra da onun yerini kimse dolduramaz.5 çocuk 11 torun 3 de torun çocuğu sahibiyim ve bir buçuk yıl önce eşim hayatını kaybetti. Son yıllarımızı Karaoğlanoğlu’nda tuttuğumuz evde çok güzel bir hayat yaşadık. Şimdiki gençlerin eşleri ile bir ömür mutlu olmalarını diliyorum. Birbirlerine karşı anlayışlı ve sevgi dolu olurlarsa bir ömür boyu mutlu olabilirler.

Serdar Adasu:
Sevgili sadece Sevgililer Gününde değil her zaman hatırlanmalıdır. Sadece 14 Şubat’ta değil sevgililer birbirlerinin değerlerini her zaman hissetmelidir. Özel günlerde hediyeler almakla sevgi ifade edilmiyor. Sevgilim yok olsaydı ona olan sevgimi her gün gösterirdim. Sevgi hediyelerle değil kalp ve davranışlarla gösterilir.

Hakan Âşık:
Sevgililer Günü bana pek bir şey ifade etmiyor. Daha çok genç nesillerin kutladığı bir gündür. Evlendikten sonra Sevgililer Günü kutlamak gereksizdir. Ben hiç kutlamadım. Aşk ve sevgi eşlerin birbirlerini sevip saygı göstermesidir. Gençlerin eşleri ile bir ömür saygı ve sevgi dolu yılları olmasını diliyorum. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474