banner564

‘Aşkıma geldim ama bulamadım’

Ülkeye turist olarak gelen Sevda Yılmaz kısa sürede dilencilik yapmaya başlayınca tutuklandı

‘Aşkıma geldim ama bulamadım’
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da dilenirken suçüstü yakalanan Sevda Yılmaz dün mahkemeye çıkarıldı. Hakkında 3 gün tutukluluk talep edilen zanlının ülkeye turist vizesi ile geldiği ve sokaklarda ihtiyaçlı olduğunu söyleyerek, dilendiği belirtildi.
Soruşturmayı yapan polis memuru Hüseyin Ergüleç zanlı Sevda Yılmaz’ın 18 Ekim 2019 tarihinde saat 15.30 raddelerinde Lefkoşa'da Gzt. Kemal Aşık Caddesi üzerinde faaliyet gösteren City Royal Otel önlerinde ihtiyaçlı olduğunu söyleyerek vatandaşlardan para dilendiği esnada tespit edildiğini söyledi. 
Polis, suçüstü tutuklanan zanlının ülkede turist olarak bulunduğunun tespit edildiğini, aleyhinde şikâyetçi ifadeleri bulunduğunu belirterek, 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul ederken söz alan zanlı ise “Ben dilenci değilim. Buraya tatile geldim, param da var” dedi. Zanlı ayrıca kocası ile kavga ettiğini o esnada orada dolaşırken kendisine âşık olan birinin yanına geldiğini öne sürerek, “Acıkmıştım, bana çorba ısmarlamasını istedim ancak dilenmedim” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474