banner564

Ayıp be ayıp

Birlikte olduğu kadının 14 yaşındaki ikiz kızlarına tecavüz etmekle suçlanan 36 yaşındaki adam tutuklandı

Ayıp be ayıp
banner598

Girne’de 2020- 2022 yılları arasında birlikte yaşadığı kadının 14 yaşındaki iki kızlarına tecavüz ettiği iddia edilen 36 yaşındaki Y.G. (E) şikayet üzerine tutuklandı. 
Tecavüz iddiasıyla ilgili soruşturma başlatılırken, kızların cinsel saldırıyı öğretmenlerine anlattıkları, onların da durumu polise bildirdikleri açıklandı.
Hakkında 16 yaşından küçük kız çocuğuna tecavüz etmek suçlamasıyla soruşturma başlatılan zanlı dün mahkemeye çıkarıldı. 
Soruşturmayı yapan polis, 14 yaşındaki ikiz kızların öğretmenlerine yaptığı şikâyet üzerine soruşturma başlatıldığını belirtti.
Kızların ifadelerinde zanlının 2020 -2022 tarihleri arasında farklı günlerde kendilerine tecavüz ettiği gerekçesiyle şikayetçi olduğunu açıkladı. 
Polis, iddiaların çok ciddi olduğunu olayla ilgili olarak kızlardan sosyal hizmet görevlisi ve psikolog eşliğinde ifade temin edildiğini belirtti. 
Öğretmenlerin ihbarıyla tutuklanan zanlının da bazı iddialarda bulunduğunu aktaran polis, bu beyanların araştırılacağını açıkladı. Polis, kızların doktor kontrolünden geçirileceğini, rapor temin edileceğini belirterek, zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmetali salih
Mehmetali salih - 2 yıl Önce

Ayıp be size da ayıp
İspatlanmış bir olay degil
Soruşturma
İspatlanmamıs bir olaya
Sorusturma sürerken
Sizin gibi ahmak gazetecilerin AYIP AYIP DİYE YAZMANIZ
SİZİN AYIBINIZ DIR
ÖGRENİN DA SONRA YAZIN
SİZE COK AYIP .

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473