banner564

Aysel’e umut olun

2 yıldır Lenfoma Kanseri ile mücadele eden 27 yaşındaki genç kız, maddi sorunlar nedeniyle tedavisini olamıyor, duyarlı kişilerden yardım bekliyor

Aysel’e umut olun
banner598

 Pelin YÜKSELAY

Henüz hayatının baharında olan 27 yaşındaki Aysel Metni 2 yıldır Lenfoma Kanseri tedavisi görüyor. Hastalığı oldukça ilerlemiş olan ve artık ilik nakli ile hayatı kurtulacak olan Metni maddi sorunlar yaşadığından tedavisini olamıyor. 
Diyalog muhabiri, günlerdir sosyal medya hesabından sesini duyurmaya çalışan Metni ile görüştü. 
Metni hastalığının artık son evresinde olduğunu söyleyerek, kanser hücrelerinin tüm vücuduna yayıldığını, doktorların tek kurtuluş yolu olarak ilik naklini gördüğünü anlattı. Geçtiğimiz gün gittiği Ankara’da yapılan son kontrollerde durumun daha da kötüye gitmesi nedeniyle hastaneye yatışının yapılmasını istendiğini anlatan Metni, maddi yetersizliklerden dolayı adaya geri dönmek zorunda kaldığını kaydetti. 
Sağlık Bakanlığı’na bağlı kurulun sadece uçak biletini ve hastane masrafını karşıladığını belirten Metni, ‘orada kalacağım süre içerisinde benim de refakatçimin de paraya ihtiyacı olacak. Biz 2 yıldır tüm masraflarımızı kendi imkânlarımızla karşıladık ama şu an bu imkânımız yok. O yüzden adaya geri dönmek zorunda kaldım’ dedi. 
Metni tedavisinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi için en az 45 gün Ankara’da kalması gerektiğini belirterek herkese çağrıda bulundu.

“Ölmek değil yaşamak istiyorum…”
Metni tekrardan sağlığına kavuşabilmesi için paraya ihtiyacı olduğunu belirterek, duyarlı kişilerin - Vakıflar Bankası: 31 300 000-0002341  Uban no CT47110083310313000000002341 hesaba yardım yapabileceklerini kaydetti. 
Küçük-büyük her türlü meblağın kendisi için önemli olduğunu belirten Metni, ‘ben ölmek değil, yaşamak istiyorum. Bu yaz düğünüm olacaktı. Ben hayata geri dönmek istiyorum’ dedi.  

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünül Gürkaynak
Ünül Gürkaynak - 5 yıl Önce

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.Yazmış olduğunuz uban numaralı hesabın adı Aysel Metni mi olacak?

Konce Güven
Konce Güven - 5 yıl Önce

Güzel kızımıza acil şifalar dilerim tlf nosunu yazabilirmisiniz

Gülşen Batyrova
Gülşen Batyrova - 5 yıl Önce

Allah acil şifalar versin geçmiş olsun

Halime Gümüşsoy
Halime Gümüşsoy - 5 yıl Önce

Iban yanlis

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474