banner564

Başkanlığa Nazenin Taşçıoğlu getirildi

CTP Kadın Örgütü Mağusa İlçesi olağan kongresi gerçekleştirildi

Başkanlığa Nazenin  Taşçıoğlu getirildi
banner598
“Cumhuriyetçi Türk Partisi Kadın Örgütü Mağusa İlçesi” 11. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi ve Mağusa kadın örgütü başkanlık görevine Nazenin Taşçıoğlu getirildi.
CTP’den yapılan açıklamaya göre, CTP Kadın Örgütü’nün Mağusa İlçesi Kongresi’ne CTP Genel Başkanı Mehmet Ali Talat, Kadın Örgütü Genel Başkanı Sibel Sorakın, Mağusa İlçe Başkanı ve Gıda Tarım ve Enerji Bakanı Erkut Şahali ile kadın örgütü sempatizanları katıldı.
Açılış konuşmasını eski başkan Çimen Varer’in gerçekleştirdiği kongrede Divan Başkanlığı’na Simge Okburan seçilirken, Divan Sekreterliği’ne Aybike Yektaoğlu ve Feriha Fellahoğlu getirildi. Divanın oluşturulmasının ardından konuşan CTP Genel Başkanı Mehmet Ali Talat, kadın – erkek eşitliğini fiilen hayata geçirilmesinin en büyük hayali olduğunu ve hükümetin bu yolda önemli ilerlemeler kaydettiğini söyledi.
Kongrede konuşan CTP Mağusa İlçe Başkanı ve Gıda, Tarım ve Enerji Bakanı Erkut Şahali ise, CTP’nin bu topluma öncülük edecek tek parti olduğunu, bunu da başarmaları gerektiğini belirtti. 
CTP Kadın Örgütü Genel Başkanı Sibel Sorakın, kadın erkek eşitliği için çok büyük mücadeleler verdiklerini ve bu eşitliğin tam olarak sağlanana kadar mücadelelerinin devam edeceğini vurguladı. 
CTP Kadın Örgütü Mağusa İlçe eski Başkanı Çimen Varer de, tüm CTP’li kadınların aynı amaç için bu yolda mücadele eden kocaman bir aile olduğunu belirtti.

Yönetim belirlendi
CTP Kadın Örgütü Mağusa İlçesi yönetim kurulu şöyle;“İlçe Başkanı: Nazenin Taşçıoğlu, Yönetim Kurulu: Hanife Mert, Çimen Varer, Fatoş Erozan, Gaye Astan Çoban, Sevilay Küçüksu, Sıdıka Özdoğan, Tijen Coşar, Seda Efendi”

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2015, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473