banner564

Doğrudan cezaevine

İş arkadaşına zorla tecavüzden tutuklanan Turgut Bayram’ım özrünü ne Natali, ne de mahkeme kabul etti

 Doğrudan cezaevine
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağı Bafra bölgesinde iş arkadaşı olan Ukrayna uyruklu genç kızı otele götürmek bahanesi ile aracına aldıktan sonra ormanlık alana götüren ve burada zorla tecavüz eden Turgut Bayram soruşturmasının tamamlanmasına müteakip dün tutuklama talebi ile İskele Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı. Mahkemede olay esnasında alkollü olduğunu ve işlediği suç nedeniyle Ukraynalı kızdan özür dilediğini söyleyen Turgut Bayram’ı mahkeme cezaevine gönderdi.
Mahkemeye meseleyi aktaran Ziyamet Polis Karakolu’nda görevli Polis Müfettiş Muavini Ahmet Bayrak, zanlı ile ilgili yürütülen soruşturmanın tamamlandığını söyledi. Zanlının işlemiş olduğu suçun müebbet hapis öngörecek derecede ciddi bir suç olduğunu belirten Bayrak, yargılanmaktan kaçma ihtimali yüksek olan zanlının hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.
Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Cenkay İnan, meselenin de ciddiyetine vurgu yaparak, yargılanmaktan kaçması kuvvetle ihtimal olan zanlının 80 günü geçmemek şartı ile davaları görülünceye değin Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2015, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474