banner564

Bayram hediyesi

Gündüz vakti Meclis’i Meyhane’ye giren genç hırsız, kasada para bulmayınca öfkesinden dondurma yiyip kaçtı

Bayram hediyesi
banner598
Teoman TURAN
Başkent Lefkoşa’nın Göçmenköy bölgesinde faaliyet gösteren Meclis‘i Meyhane isimli işyerinin camını kırıp içeri giren hırsız, kasada para bulmayınca öfkesinden dondurma yiyip kaçtı.
Güpegündüz meyhaneye giren hırsız güvenlik kameralarındaki görüntüler sayesinde  olayın üzerinden bir saat sonra polis tarafından yakalandı.
Meyhanenin camını taşla kırarak içeriye giren hırsız,  kendisini görüntüleyen güvenlik kameralarından habersiz rahat hareket ederek, etrafı karıştırdı. 
Kasada para bulamayan hırsız, dondurma yedi, kola içti.  Pahalı içkilere dokunmayan hırsız, bir çantaya bira ve su doldurup,  meyhaneden çıktı.

Çetiner’den polise teşekkür
Meclis’i Meyhane’nin işletmecilerinden Andaç Çetiner, sosyal medya hesabından hırsızlık olayını video görüntüleriyle yayınladı ve 45 dakika farkla hırsız ile karşılaşamadığını yazdı. 
Olayla ilgili olarak Diyalog muhabirine açıklamalarda bulunan  meyhane sahipleri, konuyu polise aktarmasının sonrasında polisin hırsızı kıskıvrak yakaladığını kaydetti, polise de hızlı müdahalesinden ötürü teşekkür etti.

Parkta bira içerken yakalandı
Meclis’i Meyhane sahipleri, olayla ilgili gelişmeleri şöyle anlattı:
“Saat 12.30 civarlarında taşla camı kırıp girdi. Birasını içti kola içti dondurma yedi bir çantasını bira ve suyla doldurdu.  Devpa’nın oradaki  parkta birasını içerken polis tarafından yakalandı. Gündüz vakti bunları da görmeye başladık ne yazık ki. 
45 dakika kadar meyhanenin içinde kaldı. Rahat hareket etti. Her yeri karıştırdı.  Polise bu hızlı müdahalesinden dolayı, suçluyu yakalamasından dolayı teşekkür ederiz.  Kameralardan tespit ettikten bir saat sonra suçluyu yakalaması büyük bir başarı. Bu mutluluk verici bir olay. Kameralardan tespit edildi. Biraz daha içeride kalsaydı karşılaşabilirdik. Belki istenmeyen olaylar olabilirdi. “

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2017, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473