banner564

Bayram kutlaması

Başbakan Tatar ve Sağlık Bakanı Pilli Devlet Hastanesini ziyaret etti, yetkililerden bilgi aldı, hastalarla sohbet etti

Bayram kutlaması
banner598

 Tuğçe Ülkü AYDIN  

Başbakan Ersin Tatar, Sağlık Bakanı Ali Pilli ile birlikte Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi personeli ve hastalarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Özyılkan, Başhekim Başyardımcısı Sonuç Büyük, Başhekim Yardımcıları Cenk Soydan ve Hasan Birtan’ın eşlik ettiği hastane ziyaretinde, Meclis Başkan Vekili Zorlu Töre ile bazı Sağlık Bakanlığı yetkilileri de hazır bulundu. 
Başbakan Ersin Tatar ile Sağlık Bakanı Ali Pilli öncelikle Başhekim Adil Özyılkan’dan bilgi aldı ardından  çocuk servisinden başlayarak hasta ziyaretlerine bulundu.
Başbakan Tatar basına yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı öncesinde sağlık çalışanları ve hastaları ziyaret ettiklerini belirterek, Lefkoşa Devlet Hastanesi ve diğer hastanelerde vatandaşlara önemli hizmetler verildiğini kaydetti ve doktorlar ile çalışanlara teşekkür etti. 
Yeni hükümet olarak sağlığa önem verdiklerini,  sağlığın alt yapısı ve sağlık alanında daha iyi hizmetlerin verilebilmesi için tüm imkanların seferber edileceğini vurgulayan Başbakan Tatar, hastalara acil şifalar diledi. 
Sağlık Bakanı Ali Pilli, yeni hükümetin sağlığa çok önem verdiğini vurgulayarak, bu dönemde sağlıkta büyük atılımların yapılacağını söyledi.
Sağlıktan gelen biri olarak yaşanan sorunlar ve sıkıntıları iyi bildiğini vurgulayan Bakan Pilli, sorunların ekip çalışmasıyla çözümlenebileceğini, topluma en iyi sağlık hizmetinin verilebilmesi için de çalışacağını kaydetti. 
 

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2019, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474