banner564

Bedesten’de ekonomi zirvesi

Türk Bankası’nın, EBRD onuruna düzenlediği resepsiyona üst düzey katılım oldu

Bedesten’de  ekonomi zirvesi
banner598

Türk Bankası tarafından, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın (EBRD) bu yıl ülkemizde gerçekleştirilen yıllık toplantısının katılımcıları onuruna Bedesten’de bir resepsiyon düzenlendi. 

Türk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı İ. Hakan Börteçene, Türk Bankası Genel Müdürü M. A. Yunus Rahmioğlu, EBRD Yönetim Kurulu Üyesi Evren Dilekli, EBRD Lefkoşa Ofisi Başkanı Libor Krkoška, TC Lefkoşa Büyükelçiliği Müsteşarı S. Mehmet Apak, KKTC Merkez Bankası Başkanı Mehmet Emin Özcan, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Fikri Toros, Türk Bankası ve EBRD yetkilileri, sektörden iş insanları, uluslararası banka yetkilileri, yerli ve yabancı basın mensuplarının yoğun katılım gösterdiği resepsiyon önemli bir buluşma niteliği taşıdı. 
EBRD’nin Kuzey Kıbrıs’ta gerçekleşen yıllık toplantısının ilk günü sonrasında bankacılık sektörü ve iş insanlarının biraraya geldiği resepsiyonda, hem EBRD’nin Kuzey Kıbrıs’taki faaliyetleri hem de Türk Bankası ile EBRD arasında imzalanan Dış Ticaret Destek Programı (TFP) işbirliği anlaşması, ülke ekonomisi açısından memnuniyet verici gelişmeler olarak değerlendirildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2017, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474