banner564

Benzin döküp yaktı

Eski ustasının arabasını ateşe veren Sercan Ağaçdalı cezaevine gönderilirken, suç ortağı teminatla serbest kaldı

Benzin döküp yaktı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, çalıştığı Selek Garaj’dan alacağı olduğu gerekçesi ile eski patronuna ait FE 711 plakalı aracın sürücü koltuğuna yanıcı madde dökmek sureti ile ateşe verdiği tespit edilen Sercan Ağaçdalı ile suç ortağı Mustafa Ünlü hakkındaki soruşturma tamamlandı.
İki zanlı dün teminat talebiyle Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.
Soruşturmayı yapan polis, 14 Temmuz 2019 tarihinde, saat 03:25 sıralarında, Gündoğdu Sokak üzerinde faaliyet gösteren Selek Garaj sahibine ait FE 711 plakalı lüks marka aracın sürücü koltuğuna yanıcı madde dökülerek ateşe verildiğini açıkladı. 
Yaptığı soruşturma sonucu, Selek Garaj’da bir süre önce çalışıp, işyeri sahibinden alacağı olduğunu öğrendiği Sercan Ağaçdalı’yı Gazimağusa’da tespit ettiğini anlatan polis, şubeye celp zanlının itiraf nitelikli gönüllü ifade verip k suçu Mustafa Ünlü ile birlikte işlediği söylediğini belirtti. Polis, aynı gün Mustafa Ünlü’yü de tespit edip tutukladığını kaydettikten sonra, Ağaçdalı’nın olay sırasında giydiği kıyafetler ile Mustafa Ünlü’nün kullandığı konu aracı bulup emare zapt ettiğini belirtti.

Biri cezaevine gönderildi
Soruşturmanın tamamlandığını bildiren polis, zanlı Mustafa Ünlü’nün, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını, ülkede turist vizesi ile bulunan zanlı Sercan  Ağaçdalı’nın da davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.
Yargıç Hazan Aksun, zanlı Sercan Ağaçdalı’nın 20 günü geçmemek şartı ile Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine, zanlı Mustafa Ünlü’nün ise 4 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve 2 kefilin100’er bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesi şartlarıyla davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474