banner564

Bin 800 lira hala kayıp

Meyhanede aynı masada eğlendiği Feriha Kutruza’ya ait çantadan para çaldığı ileri sürülen Emine Timel, teminatla serbest kaldı

Bin 800 lira  hala kayıp
banner598
Gönyeli’de faaliyet gösteren Şato Romans isimli meyhanede yanında oturduğu Feriha Kutruza’ya ait çantadan içinde para olan cüzdanı çaldığı gerekçesi ile tutuklanan Emine Timel dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Zanlı tutuksuz yargılanmak üzere teminat altında serbest bırakıldı. Duruşmada,  zanlı Emine Timel’in 3 Mayıs tarihinde saat 23.45 sıralarında Gönyeli’de faaliyet gösteren Şato Romans isimli meyhanede gerçekleştirilen bir etkinlik sırasında ayni masada yanında oturan Feriha Kutruza’ya ait çantadan içerisinde bin 800 TL para olan cüzdanı çaldığı gerekçesi ile tutuklandığı belirtildi. 
Zanlı hakkındaki soruşturmayı yapan polis, şikâyet üzerine zanlının tutuklandığını, mahkeme emri ile bir gündür tutuklu bulunduğunu söyledi. 
Polis, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek, teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme, yurt dışına çıkış yasağı, zanlının 30 bin TL şahsi kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. Öte yandan zanlının çaldığı iddia edilen para henüz bulunamadı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2017, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474