banner564

Bir daha suça bulaşmam

Aracında bulunan şüpheli maddenin yapılan analizde uyuşturucu madde olmadığı anlaşılınca serbest bırakılan Fırat Kral, yakınlarına seslendi:

Bir daha suça bulaşmam
banner598

 Güneşköy-Aydınköy arasında aracında yapılan aramada uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak tutuklanan ve soruşturmanın ardından suçsuz olduğu anlaşılarak serbest bırakılan Fırat Kral, zor günler yaşadığını söyledi. Daha önce uyuşturucu suçundan yakalandığı için adının çıktığını, aracında bulunan maddenin analiz sonucunda çayır olduğunun belirlendiğini ifade eden Fırat, tüm ailesi, arkadaşları ve çevresine sesini duyurmak istediğini söyledi. Fırat, “Daha önce yaptım ama dersimi aldım. Bir daha suça bulaşmadım. Yakınlarım bunu böyle bilsin” dedi.

Diyalog’a gelerek yaşadıklarını anlatan Fırat Kral şunları söyledi: Daha önce böyle bir suçtan dolayı yakalandım. Mimlendim ama inanın ki bir daha bulaşmadım, dersimi aldım. Son olarak Güzelyurt’ta yakalandım. Polis beni tutuklayıp Lefkoşa’ya gönderdi. Aracımda nereden geldiğini bilmediğim bir sigara paketi buldular. Kendimi Narkotik Şube’de buldum. Üç gün boyunca sorgulandım ama neyse ki bitti. Üç günlük tutukluluk süremde kendimi anlatana kadar çok zorluk yaşadım. Ailem de bu üç günlük süre içerisinde zor zamanlar yaşadı. Üç günün sonunda nereden buldukları belli olmayan ve uyuşturucu sandıkları o madde laboratuvarda incelendi ve o maddenin çayır olduğu ortaya çıktı. En sonunda serbest bırakıldım. Ama bu süre içinde mağdur oldum. 

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2018, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473