banner564

Bisikletle şehir turu

Güzelyurt Kültürel Mirası Yaşatma Derneği tarafından organize edilen etkinliğe yoğun katılım oldu

Bisikletle şehir turu
banner598
Güzelyurt Kültüren Mirası Yaşatma Derneği tarafından organize edilen “Klasik Bisikletlerle Güzelyurt Turu ve Kültür Günü” etkinliği, çok yoğun bir katılımla yapıldı.
Güzelyurtluların büyük ilgi gösterdiği etkinliğe Güzelyurt Bölgesi milletvekilleri, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve çok sayıda da vatandaş katıldı. Etkinlikte katılımcılar ilk olarak belediye pazarında buluşarak, yakın geçmişte kullanılan bisikletleriye Güzelyurt turu attılar. 
Bu arada etkinlik çerçevesinde, Kıbrıs kültürünü yansıtan el sanatları ile ilgili stantlar da kuruldu. Bu stantlarda çeşitli el işleri sergilenirken, yine sepet örücülüğü, kalbur yapımı, iskemle bağlama gibi konularda canlandırmalar yapılarak, ülke kültürünün tanıtımı yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2014, 15:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Ne Oz ne oldu islamofasist diye bok artıklarınız yine iktidarda

Turkish panzer
Turkish panzer - 2 yıl Önce

Mr Hasan mr Oz ne oldu seçim sonuclari

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Tarihi dünyada darbelerle cunta destekciligiyle emperyal somurgecilikle kolonilestirdikleri ülkelerde soykırımla zenginliklerini Avrupa'ya taşımakla kolecilikle sahip hizmetkar geyigiyle dolu sizin hayran olduğunuz demokrasi ve insan haklarını sadece kendi vatandaşlarına hak görüp dünyanın geri kalanını kolelestiren ülkeler önce pisliklerini temizlesin siz de bu kadar hayransaniz milliyeti nizi değiştiriniz

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474