banner564

Yapı denetimini öğrendiler

Kaymakamlıklardaki İnşaat Bölümü personeliyle İlçe Müfettişlerine yönelik toplantıda uygulamalar hakkında bilgi verildi

Yapı denetimini öğrendiler
banner598
 Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB), İçişleri Bakanlığı Mülki Yönetim ve Bölümleri (Kaymakamlıklar) İnşaat Bölümü Personeli ve İlçe Müfettişlerine yönelik “yapı denetimi” konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi. KTMMOB’den yapılan açıklamaya göre toplantıda, KTMMOB Genel Başkanı Ahmet Hüdaoğlu ve İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Salih Tacan Ersümer konuşma yaptı.

Hüdaoğlu: Denetimle düzelecek
Hüdaoğlu, konuşmasında “denetimin yapılmadığı yapılara onay belgesi verilirken ‘kontrol edilmiştir’ gibi yapılıp imza atıldığını ve bu durumun, yapı denetiminin yaygınlaşmasıyla düzeleceğini” vurguladı. Toplantıdaki sunumda, yapı denetiminin başlatıldığı bölgelerdeki uygulamalar hakkında bilgi verildi. Toplantıda ayrıca yapı denetiminin sağlıklı, güvenli, kaliteli, uzun ömürlü ve ekonomik yapılar üretmek için ülke çapında yaygınlaştırılmasının gerekli olduğu vurgulandı.
Sunumda, yapı denetiminin etkin bir şekilde yapılmasının, kontrol edilen ürünün yetkin ve işinin ehli kişiler tarafından yapılmasını sağlayacağı ve ülke ekonomisine katkıda bulunulacağı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2014, 15:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Mr Hasan ne oldu sandıktan Elizabeth boris gerthrude bell Lawrence çıkmadı mi

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 2 yıl Önce

Sayın Hacı Cav Cav Bey Efendi değiştiğiniz bu isim çok güzel , yine 350binden fazla Kıbrıslı Türk’ün yaşadığı İngiltere’deki Kraliçe Elizabeth ve Boris Johnson ile sorununuzun olduğuna üzgünüm, Avrupa’nın Finans merkezi Londra’ya bir gün gidebilir iseniz onlarla olan sorununuzu halletmeniz dileğiyle ,

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 2 yıl Önce

Sayın Hacı cavcav Efendi yeni isminiz çok güzel de
350bin Kıbrıslı Türk’ün yaşadığı İngiltere’deki Kraliçe ve Boris Johnson ile sorunlu gibisiniz ! Gelecek günlerde Avrupa’nın Finans Merkezi Londra’yı bir ziyaret edebilirseniz İnşAllah İngilte ile sorunlarınızı çözersiniz ,

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474