banner564

“Biz aracıyız”

Lefkoşa da gerçekleştirilen operasyonda tasarruflarında 7 gram kokain ve 33 gram hintkeneviri ele geçirilen iki zanlı uyuşturucu kullanmadıklarını söyledi

“Biz aracıyız”
banner598

 Suna ERDEN

Narkotik Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından,Lefkoşa da gerçekleştirilen operasyonda 7 gram kokain ve 33 gram hintkeneviri ele geçirildi.Suçla ilgili zanlılar Somesh Bhandari ve Ashık Pandit gözaltına alındı.Zanlılardan Pandit, “Biz uyuşturucu kullanmıyoruz. Uyuşturucuları başka bir kişiye götürecektik. Biz aracıyız” iddiasında bulundu. İki zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlılar hakkında iddialar aktaran polis, 30 Eylül 2018 tarihinde saat 01.00 sıralarında Bedrettin Demirel Caddesi’nde Narkotik Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Somesh Bhandari ve Ashık Pandıt’ın tasarrufunda 7 gram kokain ve 33 gram hintkeneviri ile 20 Euro nakit paranın bulunarak,  emare alındığını söyledi. Polis, zanlıların ifadelerinde uyuşturucu maddeleri 29 Eylül’de Güney Kıbrıs’ta aranan bir şahıstan alarak, aynı gün Lokmacı Kara Sınır Kapısı’ndan kanunsuz olarak KKTC’ye ithal ettiklerinin belirlendiğini açıkladı. Polis, mesele ile ilgili aranan bir şahsın olduğunu ve zanlıların vermiş oldukları ifadelerin araştırılacağını belirterek, ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti. Mahkeme talebi onaylarken, söz alan zanlı Ashık Panpıt, “Biz uyuşturucu kullanmıyoruz. Uyuşturucuları Golden Tulip'te olan bir kişiye götürecektik. Biz aracıyız” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473