banner564

Bol bol sipariş alıyorlar

Lefkoşa’da düzenlenen uluslararası fuarda stant açarak ürün tanıtımına devam eden firmaların büyük çoğunluğu vatandaşın ilgisinden memnun

Bol bol sipariş alıyorlar
banner598
Kuzey Kıbrıs’ta bu yıl 40’ıncısı düzenlenen uluslararası fuarda stant açan firmalar ürün tanıtımlarına devam ediyor.
KKTC’den 112 Türkiye’den de 30 firmanın katıldığı fuarda, ürün ve hizmet tanıtımları vatandaşlar tarafından da ilgiyle izleniyor.
Fuar, Cuma-Cumartesi günleri 19.00-24.00; Pazar ile Perşembe arasındaki günlerde ise 19.00-23.00 saatleri arasında halkın ziyaretine açık olacak.
Sıcak satışın olmadığı fuara katılan firmaların büyük çoğunluğu ilgiden memnun olduklarını söylüyor. Diyalog’a konuşan firma temsilcileri, ürünlerinin tanıtımı için canla başla çalıştıklarını söyledi.
Sıcak satış yapamadıklarını ancak tanıttıkları ürünlere çok sayıda sipariş aldıklarını belirten firma yetkilileri bu hafta fuara olan ilginin daha da artacağını düşünüyor.

Firma temsilcileri ne dedi?

Kaan Denizalp (AluDenizalp Direktörü): Fuara katılım fena değil. Hemen hemen geçmiş yıllara göre aynı. Firmamızdaki yenilikler rağbet gördü. İlgiden dolayı memnunuz. Keşifler için isim yazdıran müşterilerimiz de oldu. Ürünlerle ilgilenen ve bilgi almak isteyen çok sayıda vatandaş standımızı ziyaret etti.

Ali Karşılı (Paralik Satış Sorumlusu): İlk güne göre daha yoğun bir ilgi var. Her yıl olduğu gibi ikinci ve üçüncü günden sonra yoğunluk başlar. Burada ürünlerin tanıtımını yapıp, halka fiyat veriyoruz. Satın almak için merkezimize uğruyorlar. Ciddi anlamda ürünlerimizle ilgilenenler var. Fuarın açılışına dair iyi tanıtım yapıldığını düşünmüyorum. Önem verilip daha iyi bir tanıtım yapılabilirdi.

Asaf Akçın (Akçın Temizlik): Fuara üçüncü kez katılıyoruz. Geçmiş yıllarda güzel bir ilgi vardı. Ziyaret eden bir kalabalık kitlesi var fakat ilerleyen günlerde bu kalabalığın artacağını düşünüyorum. Geniş bir müşteri kitlemiz var. Birçok sipariş aldık. İlgiden memnunuz. Daha iyi bir tanıtım yapılabilirdi.

Özge Çıracıoğlu (Sultan Kahve Tanıtım Sorumlusu): Kahve çeşitlerimize fazlasıyla ilgi var. Fuara katılanlara kahve ikram ediyoruz. Kahvemiz 4 çeşit. En çok orta ve çifte kavrulmuş kahvemiz tercih ediliyor. Fuara katılan güzel bir kalabalık var. İlgiden memnunuz.

Yazgülü Gürbudak (Atsa İnşaat Şirketi İnşaat Mühendisi): Genelde her yıl fuar kalabalık oluyor. İlk günler fazla yoğun olmuyor ama ilerleyen günler katılımın artacağını düşünüyorum. Standımızı birçok kişi ziyaret etti ve yaptığımız işler hakkında bilgi aktardık. İleriye dönük satışlar için müşterilerle görüştük.

Suphi Asiltürk (CMR Grup Direktörü): Firmamız bünyesinde çiğ köftenin yanı sıra iç ve dış mekan reklam çalışmaları, grafik tasarım, plaket yapımı, dijital baskı ve matbaa işleri gibi birçok iş yapıyoruz. Bu yıl düzenlenen fuara beklenen ilgi fazla değil.  Standımıza uğrayanlar oldu. Görüşmeler yapıp, iş de aldık. Bence yeteri kadar tanıtım yapılmadı. En azından bir ay önce ada genelinde tanıtım yapılması gerekirdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2016, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474