banner564

Burası ‘ileri’ Avrupa

KKTC’de ‘Cadılar Bayramı’ kutlaması, Rumları geride bıraktı

Burası ‘ileri’ Avrupa
banner598
Onur ULAĞ
Halloween yani bir başka deyişle “Cadılar Bayramı” çılgınlığı dün gece Kuzey Kıbrıs’ın her köşesini sardı. Hazırlıklarına günler öncesinden başlayan binlerce kişi dün sokaklara ve barlara akın etti.
Cadılar Bayramı için günler öncesinden hazırlıklarını tamamlayan mekanlar ise ‘Cadı’ kostümleri ile eğlenmeye gelenler sayesinde gerçek bir bayram yaşadı.
Başkent Lefkoşa’da eğlence dünyasının kalbi konumundaki Dereboyu dün gece düzenlenen partiler ve yaşanan yoğunluk nedeniyle belediye tarafından trafiğe kapatıldı.
Kelimenin tam anlamı ile izdihamın yaşandığı caddede aralarında çocukların da bulunduğu yüzlerce kişi günün ilk saatlerine kadar eğlendi.
Benzer partilerin Güney Kıbrıs’ta da olduğunu söyleyen bir vatandaş, “Ama onlarda bu kadar kalabalık olmuyor. Bizdeki partiler Avrupa’da bile zor görülür” dedi.

Kıyafetler gerçekten korkunçtu…
Başkent Lefkoşa’da bir birinden farklı, eğlenceli ve korkunç kostümlerle bir araya gelen gençler, Dereboyu’nun gözde mekanları olan Fat Angel, Cadı’nın Evi’ ve Borsa Bar’da buluştu.
Halloween Partisinde,  Dj Barriso, Dj Borak ve Dj Privilege vardı.  Ünlü DJ’ler partiye katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Geceye damgasını vuran diğer bir olay da katılanların gerçekçi köstüm ve makyajları oldu.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2016, 06:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474