banner564

Büsküvütçü şimdilik serbest

Alayköy’de faaliyet gösteren iki gece kulubünün işletmecisini tehtid ederek para talep ettiği gerekçesiyle tutuklanan zanlı teminata bağlandı

Büsküvütçü şimdilik serbest
banner598
Alayköy’de  faaliyet gösteren iki gece kulübünün işletmecisi Yılmaz Taşkent’ten tehdit yolu ile para telep ettiği iddiası ile tutuklanan Buray Büsküvütçü  hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı 3 gün süren tutukluluğun ardından dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlının çift uyruklu olduğu belirtilerek teminata bağlanması talep edildi.
Zanlının 29 Temmuz -1 Ağustos 2014 tarihleri arasında işlenen şiddet tehdidi suçuyla ilgili tutuklandığını ve hakkında soruşturma yapıldığını belirten polis, soruşturmanın tamamlandığını, zanlının TC uyruklu olduğunu ancak KKTC Vatandaşı bir kadınla evli olup, bir çocuk babası olduğunu söyledi. Polis, benzeri suçtan daha önce teminata bağlanan zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlamasını talep etti. 

Her hafta polise gidecek
Mahkeme, zanlının yurtdışı çıkışını yasaklayarak, iki kefilin 50’şer bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunmasına karar verdi. Zanlının iki gece kulübü işletmecisi Taşkent’ten 29 Temmuz tarihinde 100 bin Euro 1 Ağustos tarihinde ise 200 bin TL haraç istediği, bu parayı vermemesi halinde işletmelerine zarar vereceği yönünde tehdit ettiği öne sürülmüştü.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2014, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474