banner564

23 yaşında veda etti

Gaziveren’de serinlemek için denize giren ve boğulan Ramazan Tekin’in cesedi Akdeniz köyü sahilinin 200 metre açığında bulundu

23 yaşında veda etti
banner598
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı, önceki gün Gaziveren Halk Plajı’nda denize girip kaybolan 23 yaşındaki Ramazan Tekin’in cesedinin, Akdeniz köyü sahilinin 200 metre açığında bulunduğunu açıkladı.
GKK Basın Bürosu açıklamasına göre, Tekin’in cesedine, KKKTC Sahil Güvenlik Komutanlığı Unsurları ve Havacılık Birlik Komutanlığı’na ait arama kurtarma helikopteri tarafından icra edilen arama kurtarma faaliyeti neticesinde ulaşıldı. 
Tekin’in cesedi, dün saat 13.25’te helikopter ile denizden alınarak gerekli adli işlemlerin yapılması için Polis Genel Müdürlüğü personeline teslim edildi.

Olay nasıl olmuştu?
Kahramanmaraş’tan, Kuzey Kıbrıs’taki ablasının yanına geçen haziran ayında tatile gelen 23 yaşındaki Ramazan Tekin, önceki gün Gaziveren bölgesinde serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetmişti. Türkiye’deki bir üniversitede Diş Hekimliği Fakültesi’nde okuduğu öğrenilen Ramazan Tekin’in cansız bedeninin bulunması için KKKTC Sahil Güvenlik Komutanlığı Unsurları ve Havacılık Birlik Komutanlığı’na ait arama kurtarma ekipleri seferber olmuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2014, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473