banner564

Büyük bir acı daha

Lefkoşa’da aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak kaldırıma çarpan kiralık araçta bulunan 4 öğrenciden ikisi öldü, ikisi de ağır yaralandı

Büyük bir  acı daha
banner598
Onur ULAĞ
Başkent Lefkoşa’da bu sabah saat 00.05’te meydana gelen ve görenlerin kanını donduran trafik kazasında, aynı araçta bulunan 4 üniversite öğrencisinden ikisi öldü, ikisi de ağır yaralandı. 
Kaza, Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde Lefkoşa’dan Gönyeli’ye doğru seyreden Nicat Hacızade yönetimindeki ZLP 335 plakalı kiralık aracın, Genç TV binasının yakınlarında direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi neticesinde kontrolden çıkarak kaldırıma çarpması sonucu oldu. Anayolun savaş alanına döndüğü kazanın, aşırı süratli olduğu belirtilen ZLP 335 plakalı kiralık araç sürücüsünün, önünde seyreden bir başka aracı, sağlamak yerine solundan geçmek istemesi yüzünden gerçekleştiği iddia edildi.

Nicat Hacızade ve Yunus Arabov kurtarılamadı
Kazadan sonra hurda bir demir yığınını andıran araçta bulunan 4 kişi, olay yerine çağrılan ambulanslarla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi ve Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumları ağır olan yaralılardan ZLP 335 plakalı kiralık aracın sürücüsü 23 yaşındaki Nicat Hacızade ile 25 yaşındaki Yunus Arabov, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Feci kazada yaşama veda eden Nicat Hacızade ile Yunus Araboz’un Azarbeycan’dan Kuzey Kıbrıs’a okumak için geldiği ve Yakın Doğu Üniversitesi’nde öğrenci oldukları öğrenildi.

Diğer 2 yaralı hayati tehlikeyi atlattı…
Aynı araçta bulunan diğer yaralılar Anar Süleyman ve Mehdi Laamyem’in ise hayati tehlikeyi atlattığı, hastanede müşahede altında tutulduğu öğrenildi.
Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor…

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2016, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474