banner564

Cahit Yetkili poliste

Almahara’yı tüfekle basan iki öğrenci cezaevine gönderildi, olayla ilgili aranan mekanın işletmecisi teslim oldu

Cahit Yetkili poliste
banner598
Girne-Lefkoşa anayolu üzerinde faaliyet gösteren Almahara isimli eğlence mekânını pompalı tüfekle basıp havaya ateş açıp, tehditler yağdırdıktan sonra kaçan zanlı 22 yaşındaki Haşim Burak Solak hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı Solak’ın pompalı tüfeği arabası içerisinde gizlice ülkeye soktuğu ortaya çıktı. 
Haklarında başlatılan soruşturma tamamlanan zanlı dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Öte yandan olayla ilgili aranan Cahit Yetkili’nin dün polise giderek teslim olduğu öğrenildi. Cahit Yetkili’nin bugün Girne’de mahkemeye çıkarılması bekleniyor.
Polis, zanlı Haşim Burak Solak’ın “İthali yasaklanmış ateşli silah ve patlayıcı madde tasarruf, taşıma ve kullanma”, “Meskûn mahalde ateş etme”, “Şiddet tehdidi” ve “Darp” suçlaması ile tutuklandığı belirtti. 
Polis, zanlının işlediği suçların ciddiyetine vurgu yaparak tutuklu yargılanmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 45 gün süre ile cezaevine gönderilmelerine emir verdi.

Havaya ateş açmıştı
Girne-Lefkoşa anayolu üzerinde faaliyet gösteren Almahara isimli eğlence mekânının da Cumartesi gecesi meydana gelen olayda içeri alınmayan zanlı Solak önce güvenlik görevlileri ile kavga etmiş, ardından eve gidip pompalı tüfekle geri gelmişti. Havaya ateş açan zanlı kaçıp saklanırken, arkadaşı Yaşa ise emareleri saklamıştı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2016, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473