banner564

Canbulat karargahı

Aybak cinayetinin zanlılarından İbrahim Maraşlı’nın ikametgahında 2 adet pompalı silah, 5 adet tabanca ve çok sayıda mermi bulundu

Canbulat karargahı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

   İskele bölgesinde zehirlenerek öldürüldüğü iddia edilen Ahmet Aybak cinayetinin sanıklarından İbrahim Maraşlı’ nın ikinci ikametgahına operasyon düzenleyen polis, çok sayıda silah ve patlayıcı madde ele geçirdi.

   Yapılan aramalar neticesinde evin tavan arasında 2 adet 12’lik pompalı silah, 5 adet  9 mm’ lik kuru sıkı tabanca , 1 adet kuru sıkı tabancadan dönme tabanca ile tabanca üzerine takılı şarjör içerisinde  3 adet 7.65 çapında canlı mermi, 7 adet tabanca şarjörü ve 247 adet 9 mm çapında  canlı kuru sıkı tabanca mermisi bulundu.

   Ayrıca evin yatak odasında 9 mm çapında kuru sıkı tabanca ve tabanca üzerinde takılı halde olan şarjörde 13 adet kuru sıkı tabanca mermisi,evin küçük yatak odasında 1 adet 9 mm çapında canlı kuru sıkı tabanca mermisi ve evin bahçesinde 53 adet canlı fişek ile 2 adet siyah renk tabanca kılıfı bulundu.

Gazimağusa polisi, geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen operasyon sonrasında İbrahim Maraşlı’nın ikametgahında ele geçirdiği silah ve mermileri dün teşhir etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2014, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474