banner564

Uluslararası Mağusa Kültür Sanat Festivali Reggea grubunun konseri ile başladı

Halkın ilgisi eskisi gibi değil

Uluslararası Mağusa Kültür Sanat Festivali Reggea grubunun konseri ile başladı
banner598

   Kıbrıs’ın en büyük ve en kapsamlı kültür sanat organizasyonu olan Uluslararası Mağusa Kültür Sanat Festivali, dünyaca ünlü Reggea grubu Inner Circle’ın Salamis Antik Tiyatro’daki konseriyle başladı. Ancak, halkın bu tür organizasyonlara eskisi kadar ilgi göstermediği gözlemlendi.

    Sahnede kaldığı 2 saat süresince en güzel Reggea şarkılarını seslendiren grup, kendilerine ait en çok bilinen şarkıları Bad Boys ve La la long, Beatles’ın Let it be şarkısıyla büyük coşku yaşattı. Grup ayrıca Michael Jackson ve Ed Sheeran’ın şarkılarını da söyledi.
   Bu yıl 28 Ağustos–12 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen 22. Uluslararası Mağusa Kültür Sanat Festivali devam ediyor. Festival kapsamında yarın Othello Kalesi’nde Türkiye’nin ünlü sanatçıları Ahmet Aslan – Erdal Erzincan’nın konseri, 4 Eylül Salı akşamı KKTC Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, T.C. Devlet Çoksesli Korosu’ndan CARMINA BURANA,  5 Eylül Çarşamba akşamı Othello Kalesi’nde, Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal “Gül Sunal Ölümsüz Komedyen Kemal Sunal’ı Anlatıyor”  standup gösterisi yer alacak.
   7 Eylül Cuma akşamı Othello Kalesi’nde geleneksel Kıbrıs kıyafetlerinin sergileneceği "BİR KIBRIS DESTANI" adlı bir Gala Defilesi, 11 Eylül Salı akşamı Salamis Antik Tiyatro’da, Okan Ersan’ın “Okan Ersan & Noise Adventure (The German – Music Project) konseri, 12 Eylül akşamı Salamis Antik Tiyatro’da Türkiye’nin ünlü sanatçılarından Teoman konseri yer alacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473