banner564

‘Çılgınım istediğimi yaparım’

Uyuşturucu, cinsel tecavüz, adam kaçırma ve darp suçlarından aranan Cengiz Deniz, güneyde ortaya çıktı ve Rum polisi tarafından KKTC’ye teslim edildi

‘Çılgınım istediğimi yaparım’
banner598
Çiğdem AYDIN
Uyuşturucu, cinsel tecavüz, adam kaçırma ve darp suçlarından aranan Cengiz Deniz, kaçak yollarla gittiği Güney Kıbrıs’ta Rum polisi tarafından yakalanarak Birleşmişi Milletler aracılığı ile KKTC polisine teslim edildi. Deniz, dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Polis, zanlı Cengiz Deniz’in “uyuşturucu madde tasarrufu”, “16 yaşından küçük kız çocuğuna cinsel tecavüz” ve “adam kaçırma, ciddi darp” suçlarından teminata bağlandığını, zanlının teminat emri gereği yurt dışına çıkışının yasaklandığını ancak zanlının 8 Haziran tarihinde yasa dışı yollardan Güney Kıbrıs’a gittiğini söyledi. 

Rum polisinin devriyesine takıldı
Zanlının devriye gezen Rum polisi tarafından 15 Haziran tarihinde tespit edildiğini ve üzerinde kimlik bulunmayan zanlının Birleşmiş Milletler polisine teslim edildiğini kaydeden polis, BM yetkililerinin ise zanlıyı KKTC’ye teslim ettiğini belirtti. Zanlının daha önce işlemiş olduğu suçlara askeri yasak bölgeyi ihlal ve mahkeme emrine itaatsizlik suçlarının da eklendiğini kaydeden polis, zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti. Mahkeme daha önce birçok suçtan teminata bağlanan ancak mahkeme emrine aykırı davranan zanlıyı tutuklu yargılanmak üzere 3 ay süre ile cezaevine gönderdi. Duruşmanın ardından polis otosuna götürülen zanlı, “Ben çılgınım, istediğimi yaparım” diyerek aykırı hareketlerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2015, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474