banner564

Cinsel organını gösterdi 

Polisin çavuşuna ait evin bahçesine girip tuvaletini yapan zanlı fark edilip uyarılınca “Ölümün benden olacak” diye bağırıp, çirkin hareketlere yöneldi

Cinsel organını gösterdi 
banner598

 Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Alsancak’ta polis çavuşu M.T.’nin bahçesine izinsiz giren, uygunsuz hareketlerde bulunan ve uyarıldığı için hakaretler yağdıran Serdar Bilmem dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Zanlının M.T.’nin bahçesine girip tuvaletini yaptığı, bu esnada uyarıldığı belirtildi. Uyarılan zanlının buna sinirlenip hakaretler ve tehditler yağdırdığı açıklandı. Ayrıca zanlının bir yıldan beridir ülkede kaçak kaldığı da ortaya çıktı.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Serdar Bilmem’in 27 Haziran 2019 tarihinde saat 20.00 sıralarında Alsancak’ta Güneş Sokak üzerinde bulunan M.T. isimli şahsın avlusuna izinsiz girerek tuvaletini yaptığını, bu esnada M.T. tarafından uyarıldığını belirterek, zanlının kendisini uyaran M.T.’ye hakaret ettiğini söyledi.
Polis, zanlının daha sonra cinsel organını M.T. isimli şaha göstererek müstehcen teşhir suçunu işlediğini ifade etti. 

“Ölümün benim elimden olacak”
M.T.’nin zanlının avlusundan derhal çıkması yönünde ikinci kez uyarıldığını kaydeden polis, zanlının bu esnada da cinsel içerikli hakaretler yağdırdıktan sonra, “Ölümün benim elimden olacak” diyerek tehdit ettiğini söyledi.
Zanlının şikâyet üzerine tespit edilerek tutuklandığını kaydeden polis, yapılan soruşturmada 27 Temmuz 2017 tarihinde 30 günlük vize ile ülkeye girdiğini, 2 Ağustos 2018’de izninin bittiğini ve söz konusu tarihten itibaren ülkede kaçak kaldığını açıkladı.
Polis, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını, ülkede yasal bağı bulunmadığını ifade ederek teminat talep etti.
Mahkeme, zanlıyı 1 ayı aşmayacak bir süre ile cezaevine gönderdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

DERHAL TC DEVLETİNE GÖNDERİLMELİ,CİNSEL ORGANI KESİLİP BİR VAJEN AÇILDIKTAN SONRA.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473