banner564

‘Çok pişmanım’

Kahve falına baktıran kadının yüzüğünü ağzına atıp, ortadan kaybolan garson Mehmet daha sonra her şeyi itiraf etti

‘Çok pişmanım’
banner598
Çiğdem AYDIN
Girne’de faaliyet gösteren bir restoranda garson olarak çalışan Mehmet Uzun, işyerinde kahve falına baktıran bayan müşterinin tek taş yüzüğünü çaldığı iddiasıyla dün mahkemeye çıkarıldı.
İddialara göre zanlı, kadın müşterinin kahve falı baktırmak için fincan üzerine koyduğu tek taş pırlanta yüzüğü ağzına koyup sakladı.
Yüzüğünün çalındığını daha sonra fark eden Y.Ö polise giderek şikâyetçi oldu. Restoranın güvenlik kameralarını inceleyen polis, yüzüğü alan şahsın Uzun olduğunu tespit etti. Yüzüğün maddi değerinin 3 bin 250 TL olduğu belirtilirken zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Y.Ö. isimli müşterinin kahve falı bakmak için devirdiği fincanın üzerine 3 bin 250 TL değerinde tek taş pırlanta yüzüğünü unuttuğunu, boşları toplayan zanlını ise yüzüğü ağzına atarak sakladığını kaydetti. 

Kamera görüntüleri ele verdi
Şikâyetin ardından incelenen kamera görüntülerinde, zanlının yüzüğü ağzına attığının tespit edildiğini kaydeden polis, Uzun’un tutuklandığını ve suçunu itiraf ettiğini belirtti. Yüzüğün çatıda bulunduğunu kaydeden polis, zanlı aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğini ve soruşturma amaçlı 3 gün poliste tutuklu kalması talebinde bulundu. 
Mahkeme talep edilen süreyi onaylarken, söz hakkı alan zanlı işlediği suçtan ötürü çok pişman olduğunu öne sürdü.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2017, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474