banner564

Ekonomide güç birliği

Ticaret ve sanayi odaları, ortak proje çalışmalarını artırma yönünde karar verdi

Ekonomide güç birliği
banner598
Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Başkanı Fikri Toros ve beraberindeki heyet dün Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) yönetimine yeni seçilen Başkan Mustafa Kaymak ve üyeleri ziyaret etti. İki odanın başkanları görüşmede, odaların birlikte hareket etmesi ve ortak proje çalışmalarının artırılması yönünde görüş belirtti.
Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamaya göre, KTTO Başkanı Fikri Toros, yeni yönetime başarılar dileyerek, “Çok kutsal bir görevi devraldınız. İki oda arasındaki ilişkilerin daha da gelişmesi için her türlü fikre açığız.
Bizler Kıbrıs Türk iş dünyasının lokomotifiyiz. Ülke ekonomisinin sağlıklı büyümesi için çaba sarf ediyoruz. Tüm paydaşlar birlikte hareket etmeli. Ticaret insanı, sanayicisi, emekçisi bunlar hep bir bütündür” dedi.

Kaymak: Aynı gemideyiz
KTSO Başkanı Mustafa Kaymak da ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek “İçten söylüyorum ziyaretinize gerçekten mutlu oldum. İki odanın sürekli düşman gösterilmeye çalışılması beni tedirgin ediyordu. Bunun olmadığını bilmek güzel. Şu an bir yakınlaşma içerisindeyiz. Elde ettiğim bilgilere göre yürüttüğümüz ortak projeler var ve dahası da olacak. Bu beni oldukça sevindirdi” diye konuştu.
Kaymak, her iki odanın da aynı gemide olduğuna vurgu yaparak, “Ülke ekonomisi için iki odanın yakınlaşması ve birlikte çalışması gerekir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2017, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474