banner564

Çok pişmanız

Kız meselesi yüzünden çıkan kavgada bıçaklı saldırıya destek verenler mahkemede kül kedisi oldu

Çok pişmanız
banner598

 Diyalog (Özel)

Girne’deki kız yüzünden çıktığı belirtilen kavgada yumruklar ve bıçaklar konuştu.  Turizm Parkında önceki gün meydana gelen kavga sonrasında 1 kişi bıçakla yaralandı 5 kişi de polis tarafından gözaltına alınarak mahkemeye çıkarıldı. Kavga nedeniyle, Servet Karaçor’u, elindeki 15 cm bıçakla göğsünden yaralayan Rıdvan Korkmaz’ın yanı sıra, kendisine destek vermekle suçlanan 5 kişi dün mahkemeye çıkarıldı. Oldukça üzgün görünen zanlılar, mahkeme koridorunda yürürken pişmanlıklarını dile getirdi.
Servet Karaçor’u bıçaklayan Rıdvan  Korkmaz ile kavgaya karışan Nuri Beyazyüz, Ufuk Biçimli, Sercan Erzen, Ali Osman Yıldız ve Cemil Varış’ın Girne Kaza Mahkemesi’ndeki duruşmaları ilgiyle izlendi.

Bu ilk kavgaları değil...
Tutuklama duruşmasında olayın önceki gün saat 14.40 sıralarında Girne Turizm Parkı’nda meydana geldiği açıklandı. Polis, aralarında daha önceden husumet Romabet bulunan zanlılar Rıdvan Korkmaz ile Nuri Beyazyüz’ün bir taraf, diğer zanlılar Ufuk Biçimli, Sercan Erzen, Servet Karaçor,Ali Osman Yıldız ve Cemil Varış’ın da karşı taraf olup kavga ettiklerini söyledi.
Polis, çıkan kavgada zanlı Korkmaz’ın yanında bulundurduğu 15 santim bıçakla Servet Karaçor’u göğsünden bıçakladığını açıkladı. Olaya karışan tüm zanlıların gözaltına alındığını, yaralanan zanlı Servet Karaçor’un ise polis gözetiminde hastanede müşahede altında olduğunu ifade etti.

Bıçak henüz bulunamadı
Polis, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını, zanlı Korkmaz’ın olayda kullandığı bıçağın henüz bulunamadığını, zanlılardan alınan ifadelerin doğruluğunun araştırılacağını vurguladı. Polis, yürütülen soruşturma aşamasında Rıdvan Korkmaz’ın üç gün, diğer zanlıların ise 2 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Karaçor iki sonra mahkemede
Talebi değerlendiren mahkeme kavga ve rahatsızlık suçlarından haklarında soruşturma yürütülen zanlılar Nuri Beyazyüz, Ufuk Biçimli, Sercan Erzen, Ali Osman Yıldız ve Cemil Varış’ın iki, hakkında yaralama suçundan soruşturma yapılan zanlı Korkmaz’ın ise üç gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına karar verildi.
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde müşahade altında olan zanlı Karaçor’un ise iki gün sonra mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2013, 06:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474