banner564

Çok üzüldü

Minibüs ile bisikletli Bayram Rasulov’a çarparak ölümüne neden olan sürücü Muhammad Ahmad tutuklandı

Çok üzüldü
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

   Gazimağusa’da önceki gün yönetimindeki minibüs ile 29 yaşındaki Türkmenistan uyruklu bisikletli Bayram Rasulov’a çarparak ölümüne neden olan sürücü Muhammad Ahmad, dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi Yargıç huzuruna çıkarılarak tutuklandı. Soruşturma maksatlı aleyhinde 3 gün tutukluluk emri temin edilen Ahmad’ın oldukça üzgün olduğu gözlerden kaçmadı.
   Mahkemeye kazanın oluş şeklini aktaran Trafik Şubesi’nde görevli polis çavuşu Yaşar Arkınel, 19 Ekim 2018 tarihinde saat 13:25’te, Gazimağusa’da, Ayhan Niyazi sokak ile Altay sokak’ın kesiştiği kavşak üzerinde, anayolda yönetimindeki minibüs ile otobüs terminali istikametine doğru dikkatsiz bir şekilde seyreden zanlı Muhammad Ahmad’ın, kavşağa geldiğinde aracın hızını indirmeyerek, o esnada, dur işareti yazılı levha olmasına rağmen dikkatsiz bir şekilde anayola çıkan bisikletli Bayram Rasulova, minibüsün ön kısmı ile çarptığını söyledi.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

   Bayram Rasulov’un önce Gazimağusa, ardından ise Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını ancak tüm müdahalelere rağmen saat 19:15’te yaşamını yitirdiğini anımsatan Arkınel, zanlının kendilerine gönüllü ifade verdiğini söyledi. Mesele ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirten Arkınel, mahkemeden süre talep etti.
   Huzurundaki şahadeti değerlendiren nöbetçi Yargıç, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının, 2 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474