banner564

Gözler Ankara’da

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin detayları yarın açıklayacağını söyledi

Gözler Ankara’da
banner598

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle ilgili soruşturmanın detaylarını yarın grup toplantısında anlatacağını söyledi. İstanbul'da metro açılışında konuşan Erdoğan, af tartışmalarına da değindi ve "Biz uyuşturucuları affeden bir iktidar olarak mı anılacağız?" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattı ikinci etabının açılışını gerçekleştirdi.
Erdoğan, açılışta yaptığı konuşmada Kaşıkçı olayına değinerek, şunları söyledi:
“Ülkemize yönelik saldırıların şiddeti artarken mahiyeti de değişiyor. Cemal Kaşıkçı konusunda kararlıyız ortaya çıkaracağız dedik. Bu konuyla ilgili açıklamalarımı salı günü grup toplantısında yapacağım. Burada adaleti arıyoruz. Bu tüm çıplaklığıyla ortaya çıkacak. Sıradan atılan bazı adımlarla değil. 15 kişi buraya neden geldi, 18 kişi neden tutuklandı. Salı günü çok farklı bir biçimde anlatacağım. Detaya gireceğiz."
Af ile ilgili de konuşan Erdoğan, “Şimdi birileri çıkarmış af, laf. Mağdur, mazlum 'Affettim' diyorsa o ayrı ama biz asla. O zaman adil, adaletle hükmeden iktidar olamazsınız. Biz rastgele cezaevine girenlere cezaevinin kapısını açamayız. Şahıslara karşı işlenen suçları devletin af yetkisi yoktur. Biz uyuşturucuları affeden bir iktidar olarak mı anılacağız? dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin detayları yarın açıklayacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2018, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473