banner564

‘Daha fazla inisiyatif  alınmalı’

GİKAD heyetini kabul eden Canaltay, “Kadınların çözüm odaklı çalışmasının iş hayatında da sergilenmesi oldukça önemli” dedi

‘Daha fazla inisiyatif  alınmalı’
banner598

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Canaltay, Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD) Başkanı İçim Kavuklu ve beraberindeki heyeti kabul ederek bir süre görüştü. 
Bakan Canaltay, ülkenin GİKAD gibi kadınların inisiyatif alarak oluşturduğu derneklere ihtiyacı olduğunu ve bu tür derneklerin tüm kesimler tarafından desteklenmesi gerektiğini belirtti.
Canaltay, kadınların her alanda farklı bakış açısı ile görünmeyeni görme özelliği ve çözüm odaklı çalışmasının, hayatın her alanında olduğu gibi, iş alanında da sergilenmesinin oldukça önemli olduğunu belirtti.
Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Canaltay, Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD) Başkanı İçim Kavuklu ve beraberindeki heyeti kabul ederek bir süre görüştü. 
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Canaltay, ülkenin GİKAD gibi kadınların inisiyatif alarak oluşturduğu derneklere ihtiyacı olduğunu ve bu tür derneklerin tüm kesimler tarafından desteklenmesi gerektiğini belirtti.
Kabulde konuşan GİKAD Başkanı İçin Kavuklu ise Mart 2021’de kurulan dernek hakkında Bakan Canaltay’ı bilgilendirerek derneğin projeleri ile ilgili bilgi aktardı. 
GİKAD akademi, sosyal sorumluluk projeleri ve ara eleman yetiştirme girişimleriyle ilgili bilgi veren İçim Kavuklu, Canaltay’ı Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’na atanan ilk kadın bakan olması nedeniyle tebrik ederek görevinde başarılar diledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473