banner564

Derin inceleme!

Öz babası tarafından defalarca tecavüze uğrayan 15 yaşındaki kızın konuşmaları cep telefonuna kaydettiği bildirildi

Derin inceleme!
banner598

 Suna ERDEN

   Lefkoşa’ya bağlı Alayköy’de öz kızın 15 yaşından itibaren tecavüz ettiği ortaya çıkan 44 yaşındaki H.D. hakkındaki soruşturma sürüyor. Polis, soruşturmada yeni deliller tespit etti. Şu anda 17 yaşında olan kız çocuğunun telefonunda taciz ve tecavüze dair ses kayıtları tespit edildiği açıklandı.    Telefondaki ses kayıtları uzman incelemesine gönderilirken, zanlı dün ek süre talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
   Sıruşturmayı yapan polis, zanlının Şubat 2016- Ekim 2018 yılları arasında şu anda 17 yaşında olan öz kızına Alayköy’deki boş arazi ve evlerinin yatak odasında birçok kez cinsel taciz ve cinsel tecavüz edip, vahim zarara uğrattığını açıkladı.
   Olayın 16 Ekim’de Sosyal Hizmetler Dairesi yetkilileri tarafından polise bildirildiğini ve soruşturma başlatıldığını ifade eden polis, kız çocuğunun ise devlet hastanesinde doktor kontrolünden geçirildiğini söyledi. DNA için kan örneği alındığını, zanlının sorgusunda suçunu kabul edip, gönüllü ifade verdiğini kaydeden polis, zanlının iki günlük tutukluluk süresince kız çocuğunun telefonunda taciz anlarında kaydettiği ses kayıtlarının emare alındığını belirtti.
   Polis, zanlının ses örneğinin alınacağını, verdiği ifadenin araştırılacağını söyledi. Polis, alınması gereken ifadeler, aranan emareler olduğunu belirtip, zanlının 7 gün tutuklu kalmasını talep etti.Mahkeme zanlının 7 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474