banner564

Dilnaz 2 gün daha tutuklu

36 yaşındaki İbrahim Atar’ın hayatını kaybettiği, 21 yaşındaki Hüseyin Doğan’ın da ağır yaralandığı kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor

Dilnaz 2 gün  daha tutuklu
banner598
Çiğdem AYDIN
Lefkoşa - Girne anayolunda 27 Nisan tarihinde 36 yaşındaki İbrahim Atar’ın ölümüyle sonuçlanan kazanın ardından tutuklanan araç sürücüsü Dilnaz Mamedova hakkındaki soruşturma sürüyor. Zanlının aracında yolcu olarak bulunan 21 yaşındaki Hüseyin Doğan isimli şahsın durumumun kritik olduğu belirtilirken, zanlı dün ek tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada ölümle sonuçlanan kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtilerek olgular aktarıldı. Soruşturmayı yürüten polis, zanlı Dilnaz Mamedova’nın 27 Nisan tarihinde saat 23.50 sıralarında yönetimindeki ED 760 plakalı salon araç ile Girne istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada direksiyon hâkimiyetini kaybettiğini ve orta refüje çarptıktan sonra yolun soluna doğru savrularak akasya ağaçlarına çarpıp tarla içerisinde durduğunu söyledi. 

Hüseyin yoğun bakımda
Polis, kaza sonucu yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan İbrahim Atar’ın yaşamını yitirdiğini diğer yolcular Feray Okuçlu ve Umut Şanverdi’nin normal servise alındığını ancak Hüseyin Doğan’ın ise halen yoğum bakımda tutulduğunu belirtti. 
Polis, kaza ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın devam ettiğini belirterek, zanlı Mamedova’nın 2 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Talebi değerlendiren mahkeme zanlının tutukluluk süresini 2 gün daha uzattı.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2017, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474