banner564

Direğe çarptı

Haspolat Sanayi bölgesinde direksiyon hâkimiyetini kaybeden Dilaver Hüseyin kaza yaptı

Direğe çarptı
banner598

 Onur ULAĞ

Başkent Lefkoşa’ya bağlı Haspolat Sanayi bölgesinde dün gece meydana gelen trafik kazası maddi hasar ile sonuçlandı. Yaralanmanın olmadığı kaza dün saat 21.30 sıralarında gerçekleşti. Kaza, Sanayi bölgesinde MD 769 plakalı aracıyla seyreden Dilaver Hüseyin’in bir anlık dikkatsizliği sonucu yoldan çıkarak elektrik direğine çarpması sonucu gerçekleşti.  Kazada şans eseri yaralanan olmazken araçta ve elektrik direğinde maddi hasar meydana geldi.

Polis görev başında
Öte yandan Polis, Gazimağusa, Girne ve İskele’de önceki gün trafik ve huzur operasyonu düzenledi. 
Polisin Gazimağusa sorumluluk sahası içerisinde önceki gün 18.00-02.00 saatleri arasında düzenlediği operasyon kapsamında, bölgedeki alkollü içki satışı yapan yerler ve 3 kumarhane kontrol edildi. 
Trafik ekiplerinin yaptığı kontrollerde ise 400 araç denetlendi, 115 araç sürücüsü hakkında trafik kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle işlem başlatıldı. 
Girne’de ise 21.00-05.00 saatleri arasında gerçekleştirilen operasyon kapsamında, bölgedeki alkollü içki satışı yapan yerler ve 4 kumarhane kontrol edilerek, kumarhaneye girişi ve bulunması yasak 10 kişi tespit edilerek haklarında ileri işleme gidildi. 
Trafik ekiplerinin yaptığı kontrollerde ise kontrolünde 200 araç kontrol edildi, 53 araç sürücüsü hakkında işlem başlatıldı, 6 araç sürücüsü ise alkollü araç kullanmaktan trafikten men edildi. 
Öte yandan 20.00-23.00 saatleri arasında, İskele Polis Müdürlüğü sorumluluk sahasında, trafik ve huzur operasyonu düzenlendi. 
Operasyon kapsamında bölgedeki alkollü içki satışı yapan yerler ve 5 kumarhane kontrol edilerek, 1 kumarhanede kumarhaneye girişi ve bulunması yasak 4 kişi tespit edilerek haklarında ileri işleme gidildi. 
Trafik ekiplerinin yaptığı kontrollerde ise 300 araç kontrol edildi, 42 araç sürücüsü trafik kurallarını ihlal ettikleri için haklarında işlem başlatıldı. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474