banner564

Girne Belediyesi  düzenleme yapıyor

Girne Belediyesi  düzenleme yapıyor
banner598

 Girne Belediyesi, Ozanköy’de Gelin Deresi yatağında düzenleme yaparak, vatandaşların dinlenebileceği bir rekreasyon alanı oluşturdu.

Belediye yine Ozanköy’de Nasrettin Hoca Caddesine de yeni bir yeşil alan ve çocuk oyun parkı kazandırdı. Girne tarihi limandaki Yıkık Kule de düzenlenerek ziyarete uygun hale getirildi.
Girne belediye başkanı Nidai Güngördü, seçim sürecinin ardından, Girnelilere hizmet götürecek projelere kaldıkları yerden devam ettiklerini belirtti.
Kent genelinde, vatandaşların dinlenebileceği , Gençlerin çocukların faydalanabileceği yeşil alan, oyun parkları ve rekreasyon alanlarını hayata geçirmeye çalıştıklarını söyleyen Güngördü, bu kapsamda ilk olarak, Ozanköy Gelin deresinde, teraslama, ağaçlandırma , peyzaj çalışması yaparak banklar yerleştirerek, bölgede vatandaş için bir rekreasyon alanı oluşturduklarını anlattı.
Güngördü, Ozanköy’ün en güneyinde kalan bölgede, Nasrettin Hoca caddesinde de , yeni bir yeşil alan ve çocuk oyun parkı hayata geçirdiklerini söyledi.
Güngördü tarihi Girne Limanının arka sokaklarında yaptıkları çalışmalara da değindi.
Güngördü, bölgede yer alan Yıkık kulenin , restore edilmesinin ardından, peyzaj ve çevre düzenlemesi tamamlanarak, kulenin ziyarete uygun hale getirildiğini belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2018, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474