banner564

Diyalog'a kutlama mesajları

Merit Otelleri eski Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar, dün Diyalog Medya Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Akar’ı ziyaret ederek başarı diledi ve kalem hediye etti. Akar da yakın ilgisi ve güzel temennileri için Arar’a teşekkür etti.

Diyalog'a kutlama mesajları
banner598

Sn. Reşat AKAR
Diyalog Medya Grubu
Yönetim Kurulu Başkanı

Diyalog Gazetesi’nin altıncı ve Diyalog TV’nin beşinci yayın yılı münasebetiyle sizi ve tüm medya grubu çalışanlarınızı tebrik eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

Narin Ferdi ŞEFİK
Yüksek Mahkeme Başkanı

*********

Sn. Reşat Akar
Diyalog Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı,

Diyalog Medya Grubu, tarafsız, dürüst, ilkeli yayıncılık anlayışı ve özverili yayınları ile ülkemiz demokrasisine katkı sağlamaktadır. 
Ülke medyasının güçlü sesi Diyalog Gazetesi’nin altıncı, Diyalog TV’nin beşinci kuruluş yıldönümlerinde, başarılarının devamını dileyerek kutluyorum.
 
 Emine DİZDARLI
 Ombudsman

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Sayın Reşat AKAR,
Diyalog TV’nin 5’inci yılında; başta şahsınız olmak üzere, büyük özveriyle emek sarf eden tüm Diyalog TV çalışanlarını içtenlikle kutlar, şahsım ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası adına, Diyalog TV’nin başarılarıyla yayın hayatına devam etmesini temenni ederim.

Saygılarımla 
Turgay DENİZ
Ticaret Odası Başkanı 


***********


Sn. Reşat Akar
Diyalog Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı,
Diyalog Gazetesi’nin 6. Diyalog TV’nin 5. kuruluş yılını en içten dileklerimizle kutlar başarılarınızın devamını dileriz.

Saygılarımızla,
Dimağ ÇAĞINER 
KITOB Başkanı 
Ve Yönetim Kurulu
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………


Sayın,
Reşat AKAR
Diyalog Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı,

Grubunuz bünyesinde faaliyet gösteren gerek gazete gerekse televizyon kanalınızın yayınlarının gün geçtikçe Kuzey Kıbrıs’ın Basın Yayın ve Medya sektöründe önemli bir yere sahip olduğunu görmek bizleri sevindirmektedir. Bu vesileyle önderliğinizde yayın hayatına devam eden Diyalog Gazetesi’nin altıncı, Diyalog TV’nin ise beşinci kuruluş yıl dönümünü kutlar, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da yayın hayatında başarılarının devamını dilerim.

Ahmet ARKIN
CİB Başkanı

Devamı yarın..

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2019, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473