banner564

Diyalog okuyun siz de kazanın

Samsung Galaxy tablet ikinci kampansının talihlileri hediyelerini aldı

Diyalog okuyun  siz de kazanın
banner598

Diyalog Gazetesi’nin düzenlediği 6 kupona Samsung Galaxy Tablet kampanyasının 2. talihlileri, tabletlerini teslim aldı.

Noter huzurunda yapılan çekilişle belirlenen, 10 şanslı okuyucudan altısı , Diyalog Gazetesi’ni ziyaret ederek, tabletlerine kavuştu. Talihlilerden, Hürmüs Evrensel Safaoğlu, Arda Vedat Çelik, Münüse Darbaz, Cihan Afşaroğlu, Hanifi Yıldız ve  Şerife Koruçam tabletlerini aldı. Hergün beğenerek okudukları gazeteden çok değerli hediye kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden okuyucular, kısa süre önce yayınlanmaya başlayan Diyalog’u benimsediklerini söyledi.

Noter huzurunda yapılan çekilişle 2. Samsung Galaxy Tablet kampanyasında, tablet kazanan diğer talihliler Eylül Yılmaz (Alsancak-Girne), Ferda Üngüder  (Minareliköy), Irmak Ertan (Küçükkaymaklı-Lefkoşa) ve Tuğçe Seren Karakoç da (DAÜ-Gazimağusa) Diyalog’a kimlik kartları ile uğrayarak tabletlerini alabilir.

 

Üçüncü talihlilier de hediyelerini bugün alabilir

Bu arada, Samsung Galaxy Tablet kampanyasının üçüncü çekilişinde tablet kazanan talihliler de bugünden itibaren Diyalog’a kimlik kartları ile birlikte uğrayrak hediyelerini alabilirler.

Diyalog Gazetesi’nin düzenlediği 6 kupona Samsung Galaxy Tablet kampanyasının  üçüncü çekilişinde tablet kazanan 10 şanslı okuyucunun isimleri şöyle:

1-Ecevit Işık-İskele

2-Nilen Çiftçi-Güzelyurt

3-Şebnem Boranhan-Yenikent-Lefkoşa

4-Kadriye Sağıroğlu-Lefkoşa

Betboo Roman"">5-Hasan Yalkut-Öğretmenler Sitesi-Lefkoşa

6-Cuma Durmaz-Lefkoşa

7-Ayşe Arkuter-Dikmen

8-Nurşen Gürkan-Geçitkale

9-Meliha Çağansel-Kermiya-Lefkoşa

10-Nazire Donangil-Küçükkaymaklı-Lefkoşa

 

Çocukların karne hediyesi Diyalog’dan

 

Hergün dolu dolu etkili haberler veren Diyalog, minik okuyucularını da unutmadı. Cuma günü 15 günlük şubat tatiline girmeye hazırlanan öğrencilere karne hadiyesi Diyalog’dan.

Diyalog, yoğun bir çalışma döneminden sonra Tatil heyecanı yaşayan öğrencilere okul çantası hediye ediyor.

Diyalog, sadece 5 kupona, çekilişsiz, kurasız herkese, okul çantası veriyor. 5 kupon biriktiren herkes, okul çantasını alıyor.Çantayla ilgili ilk kupon ise bugün Diyalog’da. Ayrıca Diyalog’un, 6 kupon karşılığı noter huzurunda yapılan çekilişle 10 okuruna armağan ettiği Asus tablet kampanyası da devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2014, 01:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473