banner564

‘Doğrudan yana tam bağımsız’

Diyalog Gazetesi 6 yaşında Gazetemizin 6’ncı yılını kutlayan okurlardan övgü yağdı:

‘Doğrudan yana tam bağımsız’
banner598

Diyalog Gazetesi 6 yaşında

Ömer KADİROĞLU

   Diyalog gazetesinin 6’ncı yayın yılını kutlayan vatandaşlar, ülkenin tam tarafsız, tam bağımsız bir yayın organına kavuştuğunu belirterek, nice uzun yıllar diledi.
   Tarafsız haber ve yorumları ilgiyle okuduklarını belirten vatandaşlar, Diyalog’un kısa sürede ülkenin en güvenilir kurumu olduğuna dikkat çekti.
Yunus Ağdal

“Çıktığı günden beri hiç kaçırmadan Diyalog gazetesi okuyorum. Tam 2 bin 190 gazete biriktirdim. Böylece tarihi bir rekor kırdığıma inanıyor, ülkemize bu kadar güzel, kaliteli bir gazete ve TV kazandırdığı için Reşat Akar’ı kutluyorum.”
Taşkent Akif

“Melek anne Diyalog gazetesi ile bütünleşti… Ayrılmaz ikili oldular. Nice başarılı yıllar diliyoruz…”
Uğur Dereliköylü

“Diyalog gazetesini günlük olarak takip ediyorum. Bütün konuları şeffaf bir şekilde eleştiriyor ve hiçbir olaya siyasi bakmıyor. Diyalog gazetesinin tam anlamıyla halkın beklentilerine cevap veren bir gazete olduğunu düşünüyorum. Gazetede bütün yazıları okuyorum ancak Reşat Akar’ın yazılarını çok beğenerek takip ediyorum. Diyalog gazetesinin yeni yaşını kutlar, aynı çizgide çok uzun yıllar sürecek bir yayın hayatı diliyorum.”

Ulus Esey
“Diyalog gazetesini beğenerek takip ediyorum. Reşat Akar’ın köşe yazılarını her gün mutlaka okuyorum. Haklı konulara değiniyor ve güzelce gündeme getiriyor. Halkın nabzını tutan ve yanında olan bir gazetedir. Diyalog gazetesine nice uzun yıllar sürecek bir yayın hayatı diliyorum.”

Şinasi Özdeş
“Diyalog gazetesinin abonesiyim ve her gün beğenerek takip ediyorum. Gazetenin her sayfasını detaylıca okuyorum. Diyalog gazetesi faaliyete geçtiği günden bu yana halkın nabzını en iyi şekilde tutan ve sorunları yorumları ile en iyi şekilde aktaran önde gelen bir gazetedir. Diyalog gazetesi yayın hayatına başladıktan sonra bizler sesimizi daha gür ve daha net bir şekilde duyurabiliyoruz. Diyalog gazetesi halka değer veren bir medya kuruluşudur. Yayınları ile halkın sesini duyuran, duyurmaya da devam edecek bir gazetedir. Yayın hayatının çok uzun yıllar devam etmesini temenni eder, hayırlı yaşlar dilerim.”

Aytan İmamzade
“Diyalog gazetesini günlük olarak takip ediyorum. Halkın yanında olan ve halkın sesi olan bir gazetedir. Gazete, yaptığı yayınla çalışanların özverili bir şekilde çalıştığını gösteriyor. Diyalog gazetesi toplumsal milli davamız için gösterdiği duyarlılığın devam etmesinin ve özverili bir şekilde günlük olayları ele almasının devamını dilerim. Diyalog gazetesinin yeni yaşında da başarılarının devam etmesini dilerim.”

 Fevzi Uçaner
“Diyalog gazetesini her gün beğenerek takip ediyorum. Haberleri işleyiş şekli ile herkes tarafından beğenildiğini duyuyorum. En fazla satış yapan gazete olduğunu biliyorum. Spor, magazin, günlük ülke haberleri ve dünya haberlerini başarılı bir şekilde bizlere aktarıyor. Yeni yaşında da Diyalog gazetesinin aynı çizgide yayınlarını dürdürmesini temenni ederim.”

Rasiha Egemen
“Diyalog gazetesini beğenerek okuyorum. Özellikle magazin sayfalarınız çok güzel. Bana göre çok iç açıcı bir gazetedir. İzlemiş olduğu çizgide başarılı ve emin adımlarla devam etmesini dilerim. Diyalog ailesine hayırlı yaşlar dilerim.”

Özgenç Akvan
“Diyalog gazetesini severek okuyorum. Reşat Akar’ın köşe yazılarını çok okuyorum. Gazete gerçekleri yansıttığı için beğenerek takip ediyorum. Diyalog ailesinin başarılarının devamını diliyorum. Diyalog gazetesinin yeni yaşını kutlar, nice seneler temenni ediyorum.”

Mustafa Yiğit
“Diyalog gazetesini okuyorum. Çok güzel ve kaliteli buluyorum. Gazeteyi çok canlı buluyorum. Eski gazetelere göre çok daha kaliteli bir gazete. Köşe yazarlarıyla, magazin haberleriyle, güncel ve siyasi haberlerle çok başarılı korkusuz ve güçlü bir gazete… En önemlisi de tarafsız duruşu ile yayınlarını yapıyor. Diyalog gazetesinin yeni yaşını kutlar, nice kaliteli ve başarı dolu yıllar diliyorum.”

Ali Osman Yıldır
“Diyalog gazetesini her gün alıp okuyorum. Beğenerek takip ettiğim tarafsız tek gazetedir. Gazetenin içeriği çok düzenlidir. Hem gazete okuyoruz hem günlük hediyelerimizi alıyor hem de kupon toplayıp çekilişe katılarak bir heyecan yaşıyoruz. Her yönü ile örnek olacak bir gazetedir. Başarılı yayın hayatının devamını diler nice uzun seneler.”

Cemal Darbaz
“Diyalog gazetesinin birinci sırada gittiğini duyuyoruz. Gazete ile ilgili tek bir şikâyetim var o da sabah gazeteyi bayiden almazsanız çok kısa bir sürede satılıp bitiyor. Gazetenin daha fazla çıkmasını istiyoruz. Diyalog gazetesi dürüst ve tarafsız yayınlarıyla aranan bir gazetedir. Gazetede ayrım yapmadan bütün köşe yazarlarını okuyor bütün haberlere bakıyorum. Doğruların peşinde koşan ve asılsız haber yapmayan bir gazetedir. Böyle bir imkânı sundukları için Diyalog ailesine teşekkürlerimizi sunarız. Yeni yaşında Diyalog gazetesini kutlar, başarılı yayıncılığının devamını diliyorum.”

Ramazan Arslan
“Diyalog gazetesini severek ve beğenerek takip ediyorum. Haberleri tarafsız ve en iyi şekilde okuyuculara sunuyor. Bu konuda başta Reşat Akar’ı ve tüm personelini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Yeni yaşına giren Diyalog gazetesine başarılar diliyor nice seneler temenni ediyorum.”

Derya Alp
“Ülkede olması gereken bir gazete olduğunu düşünüyorum. Günlük haberleri işleyiş şekli ve tarafsız oluşları nedeniyle halk Diyalog gazetesini tercih ediyor. Yeni yaşında da başarılı ve kaliteli yayıncılıklarının devamını dilerim. Hayırlı yaşlar Diyalog ailesi.”

Kemal Simavi
“Diyalog gazetesini her gün alıyor ve okuyorum. Haber içerikleri güzel ve karmaşık değildir. Diyalog gazetesi doğru ve tarafsız yayıncılık yapan bir gazetedir. Diyalog gazetesinin yeni yaşını kutlar nice seneler diliyorum.”

Cemal Macila
“Diyalog gazetesini takip ediyorum. Gazetede okuduğum günlük konular gayet başarılı ve düzenli olarak sunuluyor. Diyalog bugün önde gelen bir gazete pozisyonundadır. Her geçen yıl çok daha iyi yayınlarla yoluna devam etmesini dilerim. Yeni yaşında Diyalog gazetesinin yakaladığı başarıyı arttırarak sürdürmesini temenni ederim.”

Derviş Dizliklioğlu
“Diyalog gazetesi kurulduğu günden bu yana halkın içinde tarafsız bir şekilde yayın yapan bir gazetedir. Bütün halkın dertlerini ve şikâyetlerini dinleyip duyuran bir gazetedir. Reşat Akar’ın köşe yazılarını beğenerek okuyorum. Böylesi yayın yapan bir gazeteye bu ülkenin ihtiyacı vardı ve bu ihtiyacı Diyalog gazetesi giderdi. Tarafsız ve halkın yanında yayınlarıyla nice seneler diliyorum.”

Hasan Sağol
"Diyalog gazetesini severek ve beğenerek takip ediyorum. Haberler tarafsız ve en iyi şekilde okuyuculara sunuluyor. Bu konuda başta Reşat Akar’ı ve tüm personelini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Reşat Akar’ın köşe yazılarını beğenerek takip ediyorum.”

Cemal Türegül
“Diyalog gazetesini beğenerek takip ediyorum. Diyalog gazetesi kısa sürede çok büyük bir başarı yakalamış tarafsız ve korkusuz bir gazetedir. Diyalog gazetesi yıllardır hiçbir gazetenin yapmadığını yapmış başarılı bir gazetedir. Beğenerek okuduğum ve okumaya devam edeceğim bir gazetedir. Köşe yazarlarını ilgi ile okuyorum. Büyük bir başarı yakalayan Diyalog gazetesine yeni yaşında da başarılarının devamını dilerim.”

Tansel Nizam
“Diyalog gazete olarak çok iddialı bir gazetedir. Çok iddialı haberler ve yazılar bulunduruyor. Reşat Akar’ın köşe yazılarını beğenerek okuyorum. Bazı noktalarda esprili eleştiriler yapıyor. Diyalog gazetesi birçok konuda halkın tercümanı oluyor. Reşat Akar’ı da bu konuda tebrik etmek istiyorum çünkü bu işin başını çeken kişidir. Diyalog ailesinin daha da büyümesi bizim işimize geliyor. Yeni yaşında Diyalog gazetesine başarılar diliyorum. Severek takip ettiğimiz ve etmeye devam edeceğimiz bir gazete. Nice senelere.”

Laden Fellahoğlu
“Diyalog gazetesini beğenerek takip ediyorum. Gazetenin içeriği çok güzel ve tarafsızdır.  Gazete yayınlarına hiç kimseye bağlı kalmadan yaptığı için herkesçe beğenilen bir gazete oldu. Diyalog gazetesi her zaman esnafın yanında olmuştur. Bizlerle yaptıkları röportajları doğru ve net bir şekilde yayınlıyor. Diyalog gazetesinin çok daha uzun yıllar bu yayınlarını sürdürmesini diliyorum.”
Yakup Bağcı

“Kurulduğu günden bu yana Diyalog gazetesini beğenerek takip ediyorum. Diyalog gazetesinin halka çok büyük bir faydası var. Birincisi doğru kişilerden doğru haberleri halk okuyor. Doğruların peşinde koşan ve asılsız haber yapmayan bir gazetedir. Bir diğer artısı ise vermiş olduğu promosyonlar. Vatandaşlar hem ülkeden haberdar oluyor hem de gazetenin vermiş olduğu promosyonlardan faydalanıyor. Böyle bir imkânı sundukları için Diyalog ailesine teşekkürlerimizi sunarız. Yeni yaşında Diyalog gazetesini kutlar başarılı yayıncılığının devamını diliyorum.”

Ekram Tayfur
“Gazetemi her gün alıyor ve doğru haberleri Diyalog ile okuyorum. Diyalog gazetesini baştan sona kadar okuyorum. Köşe yazarlarını ve haberleri ilgi ile takip ediyorum. Diyalog gazetesinin yeni yaşını kutlarım. Diyalog gazetesi tarafsız ve güçlü bir şekilde okuyucularını haberdar ediyor. Başarılarının devamını diler, nice başarı dolu yıllar temenni ederim.”

Gülden Ceylan
“Diyalog gazetesini takip ediyor ve çok başarılı buluyorum. Doğru haberi ve tarafsız haberi okuyabileceğimiz tek gazete Diyalog gazetesidir. Diyalog gazetesinin yeni yaşını kutlar çalışmalarının ve başarılarının kalitesini kaybetmeden devam etmesini diliyorum. Doğru yolda doğru sözde yoluna devam ettikçe bizleri kazanmaya devam edecektir. Nice başarı dolu senelere.”

Bekire Tatarlar
“Diyalog gazetesini günlük olarak dükkânımıza alıyor ve beğenerek takip ediyorum. Genel olarak haberlerini okuyorum ancak Reşat Akar’ın köşe yazılarını ilgi ile okuyorum. Başarılı yayınlarının yeni yaşında da devam etmesini dilerim. Ülke insanının böyle bir gazeteye her zaman ihtiyacı vardır.”

Kezban Kral
“Diyalog gazetesini beğenerek takip ediyorum. Her gün Diyalog gazetesi alıp okuyorum. Kaliteli ve tarafsız haberleri gerçek haberleri güçlü kalemlerden okuyoruz. Köşe yazarlarını da beğenerek okuyorum. Özellikle Reşat Akar’ın köşe yazılarını sıklıkla takip ediyorum. Diyalog gazetesinin yeni yaşını kutlar, kaliteli başarısının devamını diliyorum.”

Yaşar Keleşzade
“Diyalog gazetesini kurulduğu günden bu yana beğenerek takip ediyorum. Her gün Diyalog gazetesi alıp okuyorum. Kaliteli ve düzenli aynı zamanda tarafsız yayıncılık yapan bir gazetedir. Bu konuda kendilerine yeni yaşlarında da başarılar diler, kaliteli yayınlarının uzun yıllar devam etmesini temenni ederim.”

Mehmet Kadiri
“Günlük olarak Diyalog gazetesini evime alarak okuyorum. Her konuya temas eden içeriği bol düzenli modern bir gazetedir. Olayları tarafsız olarak ele alan bir gazetedir. Gazetenin serbest sütun köşesini takip ediyorum. Yayınlarıyla her sınıfa hitap ediyor. Günlük gazeteler arasında en iyi durumdaki gazetedir. Herhangi bir kesintiye uğramadan, özgürce halka hitap eden bir gazete olarak yoluna başarılı bir şekilde devam etmesini dilerim. Nice nice senelere.”

Arif Salih Kırdağ
“Diyalog gazetesi özgün ve tarafsız bir gazetedir. Demokratik bir gazete olduğu için herkesçe beğenilerek takip ediliyor. Her sayfasını okuyorum ve beğeniyorum. Hem ülke gündeminden haberdar oluyoruz hem de ülke gündemini doğru ve tarafsız bir şekilde bizlere sunuyorlar. Diyalog gazetesi hem kendi kazanıyor hem de okuyucusuna promosyonlarla çifte çifte kazandırıyor. Hem renk, hem demokratik yayın hem de halkla paylaşım konusunda başarılı bir gazetedir. Diyalog gazetesinin yayın hayatının uzun ömürlü başarılarının da devamını diliyorum.”

Selçuk Ekendal
“Diyalog gazetesini beğenerek okuyorum. İyi yazı veya kötü yazı diye ayırmıyorum. Tüm sayfalarını yakinen takip ediyorum. Diyalog gazetesinin yeni yaşında da başarılarının devam etmesini temenni ederim. Hayırlı yaşlar.”

Altan Paşa
“Diyalog gazetesini her gün okuyorum. Haber yönünden zengin bir gazetedir. Magazin sayfalarında biraz daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum. Haber içerikleri güzel ve karmaşık değildir. Diyalog gazetesi doğru ve tarafsız yayıncılık yapan bir gazetedir. Diyalog gazetesinin yeni yaşını kutlar nice seneler diliyorum.”

Tuncay Adak
“Diyalog gazetesini internet üzerinden takip ediyorum. Haberlerini tarafsız ve doğru bir şekilde bizlere aktarıyor. Kısa sürede en başarılı ve en çok satan gazete konumuna erişti. Bu başarısının yeni yaşında da devam etmesini temenni eder, nice seneler dilerim.”

Kenan Akın 
“Diyalog gazetesi tarafsız ve bu ülkenin geleceği için yayınlar yapan bir gazetedir. Özellikle Reşat Akar’ın köşe yazılarını beğenerek takip ediyorum. Keşke Reşat Akar’ın köşe yazılarını Meclisteki herhangi bir Bakan okusa da ele alınan konuların yüzde onunu alıp artı olarak değerlendirse ve yaşanan sıkıntılardan kurtulsak. Gazeteye artı olacak bir sayfa önerim var. Gazetede yeşilay sayfası da olsa insanlar her şeyi Diyalog gazetesinde bulmuş olacaktır. Tarafsız ve kaliteli yayıncılık yapan Diyalog gazetesinin yakaladığı başarıyı yeni yaşında da devam ettirmesi dileği ile nice senelere.”

Şener Özdemirağ
“Diyalog gazetesi okuyorum. Köşe yazarlarından en çok Reşat Akar’ı okuyorum. Tarafsız ve objektif günlük okunabilecek bir gazetedir. Reşat Akar gibi köşe yazarlarının ve gazetecilerinin sayılarının toplumda artması gerekiyor. Yeni yaşında da Diyalog gazetesinin yakaladığı başarıyı katlayarak yoluna devam etmesini temenni ediyorum. Hayırlı yaşlar.”
Ahmet Hacıismailoğlu
“Kıbrıs’ta okuduğum gazetelerden bir tanesi de Diyalog gazetesidir. Benim bu gazeteyi tercih etmemin nedeni milli davranıyor olmasıdır. Gazete ülke şartlarına göre çok başarılıdır. Özellikle bir sayfa takip etmiyorum gazetenin tamamını okuyorum. Diyalog gazetesinin altıncı yılını kutlar nice yıllar dilerim. Başarılarını arttırarak büyümesini diliyorum.”

Osman Balcı
“Diyalog gazetesi her gün alıp okuduğum bir gazetedir. Gazeteyi çok başarılı buluyorum. Diyalog gazetesi haberleri ve ülke sorunlarını tarafsız objektif bir şekilde okuyucularına sunuyor. Altı yılda çok iyi bir yere gelmesinin en önemli sebebi hem halkın sesi olması hem de tarafsız yayınlar yapmasıdır. Reşat Akar’ın köşe yazılarını her gün okuyorum ve doğru konuları ele alıp gündeme getiriyor diyebilirim. Reşat Akar gibi insanların bu ülkede yönetici olması gerekiyor. Diyalog gazetesini yakaladığı bu üstün başarıdan dolayı tebrik eder, yeni yaşında da başarılarının devamını dilerim.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474