banner564

‘Dolabın arkasına sakladım’

Çalıştığı evden 6 çeyrek, 6 yarım ve 3 adet tam Cumhuriyet altını çalmakla suçlanan temizlikçi Selda itiraf etti:

‘Dolabın arkasına sakladım’
banner598
Melin DOBRAN
Temizlikçi olarak çalıştığı evden 6 çeyrek, 6 yarım ve 3 adet tam Cumhuriyet altını çalmakla suçlanan Selda Çakmak, yapılan şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alınarak dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Lefkoşa’da temizlikçi olarak çalıştığı evden nakit para ve altın çaldığı öne sürülen Selda Çakmak’ın suçüstü yakalandığı ve bu esnada çaldığı altınları cebinden çıkararak dolabın arkasına attığı öne sürüldü. Soruşturma amaçlı 3 gündür tutuklu bulunan zanlı dün ek süre talebi ile yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Polis yakalayınca suçunu itiraf etti
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlı Selda Çakmak’ın Şubat 2015 ve Nisan 2016 tarihleri arasında Lefkoşa da meydana gelen müstahdem tarafından hırsızlık suçundan dolayı tutuklandığını söyledi. Polis, zanlının temizlikçi olarak çalıştığı evden alınan şikâyet üzerine 4 Nisan tarihinde, evden ayrıldığı esnada durdurulduğunu ve şubeye götürüldüğünü belirtti. Polis, zanlının üzerinde bayan polisin yapmış olduğu arama esnasında cebinden çıkardığı cumhuriyet altınını odadaki dolap arkasına attığını söyledi. 

8 gün daha tutuklu kalacak…
Polis, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini evden 6 çeyrek, 6 yarım ve 3 adet tam cumhuriyet altını ve 300 TL nakit parayı çaldığını itiraf ettiğini açıkladı.  Polis, mesele ile ilgili olarak aranan emareler ve alınması gereken ifadeler olduğunu da belirterek zanlının 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2016, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474