banner564

Dördüncü adım ne zaman?

Elektrik konusunda hükümetin üzerine düşeni yaptığını belirten Taçoy, EL-SEN’e yaptıkları anlaşmayı hatırlattı

Dördüncü adım ne zaman?
banner598

 Ekonomi ve Enerji Bakanı Taçoy, elektrik konusunda hükümetin söz verdiği 2 adımı attığını, diğer adımı ise bu ay atacağını söyleyerek, EL-SEN’in ise atacağı dördüncü adımı ne zaman atacağını sordu.

Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, katıldığı bir televizyon programında, geçtiğimiz günlerde ülkede olmadığı esnada yaşanan EL-SEN eylemi ve elektrik kesintileri ile ilgili açıklama yaparak, EL-SEN ile yapılan anlaşmayı hatırlattı. 
Verilen bilgiye göre, Taçoy, anlaşma gereği olan 4 maddenin 2’sinin tamamlandığını, 3. maddenin de bu ay tamamlanacağını belirterek, sendikanın yerine getirmesi gereken dördüncü ve son maddede ise herhangi bir adımın atılmadığını kaydetti.
Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, EL-SEN eylemi, KIB-TEK’in güncel durumu ve Bakanlığın yapacağı yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

“Vatandaş isyan noktasında”
Yurt dışında olduğu esnada yapılan eylem ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bakan Taçoy, “arıza” diyerek elektrik kesintilerinin yaşanması ve çoğunda arıza olmadığına kanaat getirilmesi üzerine vatandaşın tepki gösterdiğini dile getirdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474