banner564

Sorgulanıyorlar

74 yaşındaki kuyumcu Süheyla Argüden’i kaçırılması sonrasında polis 5 kişiyi gözaltına aldı

Sorgulanıyorlar
banner598

 Onur ULAĞ

Gönyeli’de önceki gece kar maskeli şahıslar tarafından evinin önünden kaçırılıp, elleri kelepçelenerek darp edildikten sonra parası çalınan Argüden Kuyumculuk’un sahibi 74 yaşındaki Süheyla Argüden’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı. Lefkoşa Adli Şube’ye götürülen 5 zanlının sorguya alındığı belirtildi.  Şüphelilerin suçla bağlarının olup olmadığı yapılacak soruşturmanın ardından ortaya çıkacak.
Bu arada olayın ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Süheyla Argüden dün taburcu edildi.
 
Parasını alıp kaçtılar
Kar maskeli soyguncular, önceki gece saat 21.00 sıralarında aracının yanında durmakta olan Süheyla Argüden’i zorla arabasına bindirip ellerini ve ayaklarını bağlayıp kaçırdıktan sonra Alaykö’de boş bir arazi içerisine götürmüştü.
Soyguncular, Süheyla Ergüden’in tasarrufunda bulunan ruhsatlı tabancasını kafasına dayayıp kuyumcu dükkânının anahtarını vermemesi halinde öldürmekle tehdit ettikten sonra cüzdanında bulunan Bin TL ve 100 Euro parayı alıp olay mahallinden kaçmıştı. Soyguncular, parayı aldıktan sonra Argüden’i olay yerinde bırakırken, o halde aracını Alayköy Polis karakoluna sürüp, polisten yardım istemişti.

Eşi cinayet kurbanı
2012 yılında ise Süheyla Argüden’in eşi Ali Argüden cinayete kurban gitmişti.
Kermiya bölgesinde işlenen korkunç cinayette 69 yaşındaki Argüden Kuyumculuk’un sahibi Ali Argüden, boğazı sıkılarak öldürülmüş, cesedi evindeki yatağa bağlı şekilde bulunmuştu. Ali Argüden’in katil veya katilleri ise bulunamadı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473