banner564

Durumu kritik

Festival alanında oyuncak satan 67 yaşındaki Latif Alan, bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı

Durumu kritik
banner598

 Onur ULAĞ

Girne’ye bağlı Zeytinlik köyünde önceki akşam meydana gelen kazada, festival alanı içerisinde oyuncak standı önünde duran 67 yaşındaki Latif Alan bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. 
Çarpmanın etkisiyle kafasını beton zemine vuran Alan, kaldırıldığı Yakın Doğu Hastanesi'nde ‘kafatası kırığı ve beyin kanaması’ teşhisiyle tedavi altına alındı. Alan’ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. 
GJ 500 plakalı aracın 78 yaşındaki araç sürücüsü Tevfik Yücesoy, ciddi sağlık sorunları nedeniyle ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 
Olayın festival alanı içerisinde ve trafik akışına kapatılan bir bölgede yaşanması Alan ailesinin büyük tepkisine neden oldu. 
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre kaza, önceki gün saat 18.00 sıralarında, Zeytinlik köyünde Bademli sokak üzerinde yer alan festival alanı içerisinde meydana geldi. Erol Tevfik Yücesoy (E-78) yönetimindeki GJ 500 plakalı salon araç ile seyrederken, o esnada yaya olarak yürümekte olan Latif Alan’a çarptı. Kaza sonucu yaralanan Latif Alan kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde görmüş olduğu ilk yardım tedavisinden sonra Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. 
Alan yapılan tedavisinden ardından Yakın Doğu Hastanesine kaldırılarak yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473