banner564

Merit’te düzenlenen, Kıbrıs’ın ilk ve tek uluslararası briç turnuvasına dünyaca ünlü oyuncular katılıyor

Ülke tanıtımına önemli katkı

Merit’te düzenlenen, Kıbrıs’ın ilk ve tek uluslararası briç turnuvasına dünyaca ünlü oyuncular katılıyor
banner598

 Kıbrıs’ın ilk ve tek uluslararası briç turnuvası olan Merit Bridge Festivalinin 6.’sı, 7-10 Ekim tarihleri arasında Merit Royal Premium Hotel’de düzenleniyor. Banu Şener Ercin`in organizatörlüğünde gerçekleşen Merit Bridge Festival, 7 Ekim Pazartesi günü Merit Royal Premium Balo Salonu’ndaki hoş geldiniz kokteyli ile Türk ve yabancı katılımcılara merhaba dedi. 

Open Pairs ve Mixed Pairs olarak iki farklı kategoride oynanan Briç Festivali, 20 farklı ülkeden 150`den fazla briçseverin katılımı ile gerçekleşiyor. Konukların “Mini Dünya Bridge Şampiyonası” adını verdikleri Merit Bridge Festival, her geçen gün popülaritesini artırarak misafirlerin festivale katılmak için Nisan ve Ekim aylarını iple çektiği geleneksel bir turnuvaya dönüştü. 

Dünya şampiyonları Kıbrıs’ta
Merit Royal Premium Hotel’de düzenlenen ve yoğun ilgi gören festivale katılanlar arasında briç dünyasının en tanınmış ve en başarılı isimlerinden Dünya Şampiyonu Zia Mahmood, Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Nafiz Zorlu, Avrupa ve Dünya Briç Şampiyonu Alfredo Versace (İtalyan), Dünya Şampiyonu Dominik Filipowicz (Polonyalı), Dünya Şampiyonu Sally Brock (İngiliz), Dünya Şampiyonu Giorgio Duboin (İtalyan), Dünya Şampiyonu Jacek Kalita (Polonyalı), Dünya Şampiyonu Jacek Pszczola (Polonyalı), Dünya Şampiyonu Marion Michielsen (Hollandalı) ve Dünya Şampiyonu Michal Klukowski (Polonyalı) yer alıyor. Katılımcılar festival süresince dünya çapında ünlü birçok briç oyuncusu ile kıyasıya yarışırken aynı zamanda Merit ayrıcalığı ile keyifli bir tatil yapma fırsatı da buluyor. 

35 bin dolardan fazla ödül…
Ülkemizin tanıtımında önemli rol oynayan uluslararası Merit Bridge Festival, bu akşam düzenlenecek gala gecesi ve ödül töreni ile sona erecek. 4 günlük mücadelenin ardından başarılı olan oyunculara 35 bin dolardan fazla ödül dağıtılacak.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474