banner564

En büyük sorun Belirsizlik

Güzelyurt halkı son sözü söylemek için ortaya çıkacak referandum metnini bekliyor

En büyük sorun Belirsizlik
banner598
Diyalog Medya’nın ‘Halk Meclisi’ toplantılarının ilki dün gece Güzelyurt’ta gerçekleşti. Diyalog Tv den canlı yayınlanan 3 saati aşkın program sırasında söz alan konuşmacılar, Kıbrıs sorununun çözümü konusunda karar verebilmek için ortaya çıkacak referandum metninin beklendiğini söyledi.
Güzelyurt’ta narenciyenin gerilediğini, nüfusun sürekli azaldığını ve ekonomik sıkıntıların arttığını belirten bölge halkı, en büyük sorunun gelecek belirsizliği olduğuna dikkat çekti…
Diyalog Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar ve Haber Müdürü Aytuğ Türkkan’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen Halk Meclisi programının ilki Güzelyurt’ta yapıldı.
Bel-Sen Lokalinde gerçekleşen program 3 saati aşkın bir süre devam etti. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen programda Güzelyurt ve çevresinde ikamet eden sakinler hem Kıbrıs müzakere sürecine hem de iç sorunlara ilişkin düşüncelerini canlı yayında ortaya koyma fırsatı yakaladı.
Programa; Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, UBP Milletvekili Dr. Ali Pilli, Zorlu Töre, CTP Milletvekilleri Armağan Candan, Dr. Hüseyin Erçal, Bağımsız Milletvekili Menteş Gündüz, Güzelyurt Kaymakamı Tevfik Direnç, bazı sendika başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve üretici kesimler ile Güzelyurt ve bölge sakinleri katıldı...

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2016, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473