banner564

Erdoğan Kahraman tutuksuz yargılanacak

 Erdoğan Kahraman  tutuksuz yargılanacak
banner598
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Yiğitler Köyünde meydana gelen olayda evlerinin tamiri için anlaştıkları Ahmet Kahraman’ın işini yapmadığı gerekçesi darp eden Ali Polat, Fuat Ateş ile olayı bastırmak için havaya ateş açan Erdoğan Kahraman hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlılardan Ali Polat ile Fuat Ateş’e dava okunarak serbest bırakıldıkları belirtilirken, zanlı Erdoğan Kahraman ise teminat için mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, 7 Haziran saat 23.00 sıralarında zanlılar Ali Polat ile Fuat Ateş’in evlerini yapacağını söyleyip yapmadığını öne sürdükleri Ahmet Kahraman’ın evine gittiklerini, olay çıktığını ve iki zanlının Kahraman’ı ciddi şekilde darp ettiklerini söyledi. 
Polis, kavga esnasında Kahraman’ın kardeşi Erdoğan Kahraman’ın ise abisini dövdükleri gerekçesi ile kendisine ait av tüfeği ile evin avlusunda havaya bir el ateş açtığını dile getirdi. Meydana gelen olayın ardından üç zanlının gözaltına alındığını ve haklarında soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, zanlılardan Ali Polat ile Fuat Ateş’e dava okunarak serbest bırakıldıklarını, zanlı Erdoğan Kahraman’ı ise teminat için mahkemeye çıkardıklarını söyledi. Polis, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme yurt dışına çıkış yasağı ve haftada bir gün polise giderek imza atması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2017, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474