banner564

Eylem için destek istendi

Hüseyin Çavuş Kelle başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret etti

Eylem için destek istendi
banner598
Kıbrıs Türk Çitçiler Birliği, Salı günü yapılacak olan geniş kapsamlı eylem hazırlıklarını sürdürüyor.
Çiftçiler Birliği Genel Başkanı Hüseyin Çavuş Kelle ve yönetim kurulu üyeleri dün Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret ederek, eylem için destek istedi.
Ziyarette konuşan Hüseyin Çavuş Kelle, çiftçi ile hayvancının ayrılmaz bir bütün olduğunu belirterek, Tarım Bakanlığı’nın sözde tarım ve tarım bütçesi reformu için kapalı kapılar ardında ve hiçbir sivil toplum örgütü veya üretici birliği ile istişare etmediğini savundu.
Ziyarette Ocak ayında yapılan Hayvancılar Birliği’nin eylemine bütünlüklü tarım politikası yaratılması çerçevesinde KT Çiftçiler Birliği’nin destek verildiğini dile getiren Kelle, geçen altı aylık süreç boyunca bu konuda hiçbir ilerleme kaydedilmediğini söyledi.
Hüseyin Çavuş Kelle görüşmede çiftçi ve hayvancının ayrılmaz bir bütün olduğunu dile getirerek, bugün verilen mücadelenin sadece çiftçinin mücadelesi olmadığını, bunun tüm tarım kesimi için başlatılan mücadelenin ikinci ayağı olduğunu ifade etti.
“Bugün ses çıkarmayanlar yarın yaşanacak olanlara aslında onay verdiklerini göstermiş olacaktır” diyen Kelle, Hayvancılar Birliği’nden destek talep etti.
Hayvancılar Birliği Yönetim Kurulu, konuyu değerlendirerek, Çiftçiler Birliği’ne görüşlerini ileteceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2015, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474